ÖMER MUSTAFA YILMAZ, SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERDİ  

Bulancak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanlığı, yerel seçimler için sandık güvenliği eğitimi düzenledi.

ÖMER MUSTAFA YILMAZ, SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERDİ  
Yayınlanma: Güncelleme: 274 views

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bulancak İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik sandık görevlilerine yönelik sandık güvenliği eğitimi düzenledi. Parti Okulu eğitmeni Ömer Mustafa Yılmaz tarafından gerçekleştirilen eğitim, seçim sürecinde sandık görevlilerinin sorumluluklarını ve sandık güvenliği konularını ele aldı.

Yılmaz’ın liderliğinde yapılan eğitimde, sandık görevlilerine seçim günü ve öncesinde yapılması gerekenler, oy verme sürecinin nasıl işlediği, oy pusulalarının doğru sayılması ve güvenliği konuları detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca, seçim sırasında yaşanabilecek olası sorunlara karşı nasıl hareket edilmesi gerektiği üzerinde duruldu.

CHP Bulancak İlçe Başkanlığı, seçim sürecinde adil, şeffaf ve güvenilir bir ortamın sağlanması için sandık görevlilerini bu tür eğitimlerle donatarak demokratik bir sürecin temelini oluşturmayı amaçlıyor. Sandık güvenliği eğitimi, yerel seçimlere katılacak olan sandık görevlilerinin bilgi ve yetkinliklerini arttırarak daha etkili bir şekilde görevlerini yerine getirmelerini hedefliyor.

Bu eğitimle birlikte, CHP Bulancak İlçe Başkanlığı, yerel seçim sürecinde demokratik ilkelerin ve seçim güvenliğinin korunması adına önemli bir adım atmış oldu. Eğitim çalışmalarını İlçe Başkanı yakup Karakaya’da eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.