Yayınlanma:

PİRAZİZ BELEDİYE BAŞKANI ESAT AYYILDIZ İLK BASIN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ayyıldız, ilk hedeflerinin halkın günlük yaşamını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmek olduğunu belirterek başladı.

Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız, göreve geldikten sonra ilk kez basının karşısına çıkarak belediye projeleri ve yerel halk için planladıkları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantı, Piraziz Öğretmenevi çok amaçlı salonunda gerçekleşti.

Başkan Ayyıldız, konuşmasına belediye olarak ilk hedeflerinin halkın günlük yaşamını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmek olduğunu belirterek başladı. Altyapı iyileştirmeleri, çevre düzenlemeleri ve sosyal alanların artırılması gibi çalışmalara öncelik verdiklerini dile getiren Ayyıldız, “Piraziz’in modernleşmesi ve çevreye duyarlı bir ilçe haline gelmesi için çalışacağız” dedi. Özellikle sahil düzenlemeleri ve yeni park alanlarının oluşturulması, Başkan’ın öne çıkan projeleri arasında yer aldı.

 

Haber foto:https://www.facebook.com/pirazizbelediyesi/posts/pfbid02UqszdPExgAcndDTtozRmxCSmeZxdzhrbEH2AHuKn2p67dmuHmYGs27WkNkuJsciGl?rdid=O4NAt32vuVhS8bVl

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.