PİRAZİZ’DE GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizle bir arada olmak, onların başarılarını görmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı.

PİRAZİZ’DE GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI YARIŞMASI DÜZENLENDİ
Yayınlanma: Güncelleme: 120 views

Piraziz’de ilkokullar arasında düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları” yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ederek, onlarla bir araya geldi.

Başkan Ayyıldız, ödül töreninde yaptığı konuşmada, yarışmanın amacının çocuklara geleneksel oyunları tanıtmak ve sevdirmek olduğunu belirtti. Ayyıldız, “Gözümüzün nuru, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizle bir arada olmak, onların başarılarını görmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Eğitim hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum,” dedi.

Dereceye giren öğrenciler, Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız’dan ödüllerini alırken sevinçlerini aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. Yarışma, çocukların hem eğlendiği hem de rekabet ruhunu tattığı keyifli anlara sahne oldu.

Başkan Ayyıldız, çocukların eğitimine ve gelişimine katkı sağlayacak bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceklerini belirterek, “Çocuklarımızın hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak bu tür faaliyetlerin düzenlenmesi için belediye olarak elimizden geleni yapacağız,” şeklinde konuştu.

Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerin alkışlanmasıyla sona erdi. Yarışmaya katılan öğrenciler ve aileleri, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.