“REHBER KUYUMCULUK” YENİ YERİNDE AÇILIYOR.

Kuyumculuk ve mücevheratta kalite ve güvenin adresi “REHBER KUYUMCULUK” yeni yerinde siz değerli müşterilerinin hizmetinde. İlçemiz Bulancak’ta uzun yıllar faaliyet gösteren ve sektörde güçlü bir yeri olan Emre Kuyumculuk kurumsallaşma..

“REHBER KUYUMCULUK” YENİ YERİNDE AÇILIYOR.
Yayınlanma: Güncelleme: 867 views

Kuyumculuk ve mücevheratta kalite ve güvenin adresi “REHBER KUYUMCULUK” yeni yerinde siz değerli müşterilerinin hizmetinde.

İlçemiz Bulancak’ta uzun yıllar faaliyet gösteren ve sektörde güçlü bir yeri olan Emre Kuyumculuk kurumsallaşma yolunda ilerliyor.

 

 

“REHBER GRUP” adı altında birleşen ve faaliyetine kurumsal kimliği ile devam edecek olan Emre Kuyumculuk 6 Mart Pazartesi (Yarın)  yeni ismi “REHBER KUYUMCULUK” olarak yeni hizmet binasına taşınıyor.

 

 

Alanında kaliteli ve bol çeşit ürünlerinde uygun ödeme koşulları ile siz değerli müşterilerine yeni binasında yeniliklerle hizmet vermeye devam edecek.

 

 

Kurumsal kimliği “REHBER KUYUMCULUK”  olarak hizmete devam eden firmanın adresi Bulancak Mahallesi Şemsettin Caddesi, İş Bankası yanında…

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.