ŞEHİT AİLELERİNE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET 

Bulancak İlçe Protokolu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde şehit aileleri ile bir araya geldiler.  

ŞEHİT AİLELERİNE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ’NDE ANLAMLI ZİYARET 
Yayınlanma: Güncelleme: 360 views

Bulancaklı Şehit Babası, Metin Buz ve ailesi ile yine Şehit Babası Şükrü Sarıkaya ve ailelerini Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde İlçe Protokolü tarafından ziyaret edildi.

Bulancak Kaymakamımız Ünal Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, ve  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Ersin Erkut ile birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde şehit aileleri ile bir araya geldiler.

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü münasebetiyle, Bulancaklı Şehit aileleri ile ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve diğer ilçe yetkilileri, şehit babaları ile ailelerini evlerinde ziyaret ederek böylesi bir günde objektiflere yansıdı.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı. Şehit annesi, babası ve diğer yakınları, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek vatanları uğruna şehit düşen oğullarının hatırasının yaşatılmasından dolayı ve ziyarettin kendilerini mutlu ettiklerini belirttiler.

Kaymakam Koç, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, şehitlerin aziz hatıralarını her zaman yaşatacaklarını ve ailelerinin yanlarında olduklarını belirtti. Vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını ifade ettiler.

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatma ve ailelerine destek olma adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.