ŞENGÜN, GİRESUN VALİSİNE SESLENDİ; “SANTRALI AÇIN”

Halil İbrahim Şengün Giresun Valisi Enver Ünlü ’ye seslendi.

ŞENGÜN, GİRESUN VALİSİNE SESLENDİ; “SANTRALI AÇIN”
Yayınlanma: Güncelleme: 406 views

Sosyal medya alanında sürekli hak arayışında bulunan ve bu nu da kanun ve nizamlar doğrultusunda yapan Adalet ve Kalkınma partisi Milletvekili Aday adayı Halil İbrahim Şengün Giresun Valisi Enver Ünlü ’ye seslendi.

Halil İbrahim Şengün’ün sosyal medya aracılığı ile yapmış olduğu açıklamayı bulancakhaber.com.tr aracılığı ile sizlere sunuyoruz?

 

 

SANTRALİN ÜRETİMİNİ VE YATIRIMI ENGELLEYEN HAİN KİM;

 

4 yıldır üretim yapan tüm kabul işlemleri tamamlanmış hizmete açılmış hiçbir eksiği ve noksanı bulunmayan 8000 Ailenin elektriğini üreten, Santrali yurt dışından Fon ve Kredi getirip 80 Milyon Dolar yatırım yaparak kuruluşunu gerçekleştiren Şirketin sahipleri mi?

 

ain yoksa 19.06.2022 tarihinde Pazar tatil günü Santrale habersiz baskın yaparak Santralin kablolarını koparıp üretimi durdurup sabotaj ve suikast yapıp Santrali kapatan ve Lisansını iptal ettiren Şirkete 60 Milyon TL zarar ve 6 Milyon TL hasar verenler mi?

 

Bu konudaki kararı şu anda paylaştığım mahkeme kararından sonra Milletimizin takdirlerine bırakıyorum. Giresun’dayım halkımıza yaşadığımız kepazeliği ve rezaleti yapanları anlatmaya devam ediyorum ve devam edeceğim.

 

DSİ GENEL MÜDÜRÜNE MAHKEME KARARINI GÖNDERELİM DEDİM;

 

Yazı ekinde DSİ Genel Müdürlüğüne Mahkeme Kararını göndermiş Santralin açılmasını istemiştim. DSİ Genel Müdürü olup Santrali keyfi hizmete mahsus olarak kapatan Çorum’lu Prof. Dr. Lütfi Akça’ya Mahkeme kararını Kamuoyu önünde de paylaşıp gönderelim bakalım ne diyecek dedim.

 

GİRESUN VALİSİ’NE MAHKEME KARARINI GÖNDERELİM DEDİM;

 

Yazı ekinde Çorum’lu Valiye Mahkeme Kararını göndermiş Santrali açmasını istemiştim. Birde Kamuoyu önünde paylaşmak suretiyle gönderelim bakalım ne düşünüyorlar dedim.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.