ŞENOL ÜSTÜNDAĞ İSMİNE YAKIŞIR YOL YAPILIYOR

Bugün sizlere Bulancak ilçemizde bu zaman kadar yapılan en güzel yol çalışmasından bahsetmek istiyorum.

ŞENOL ÜSTÜNDAĞ İSMİNE YAKIŞIR YOL YAPILIYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 1.008 views

Bulancak ilçesinde objektiflerimize yansıyan Şenol Üstündağ Caddesi’nde ki yol yapımı bu iş ancak bu kadar güzel yapılır dedirtti.

 

Bulancak genelinde bulancak haber.net ve bulancakhaber.com.tr olarak birçok defa haber yaptığımız ilçemizde ki yol kenarlarında veya yolların ikiye bölünmesinde kullanılan dubaların ve park yapılmaz aparatlarının ilkelliğini siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.

 

 

Bulancak ilçe genelinde stratejik yanlış kararların alınarak tek yön yapılan şehir içi yol çalışmalarını ve şehir içinde bulunan cep alanlarının esnafların kendi alanı gibi tüple veya başka bir malzeme ile kapatıldığını birçok defa haber yapmıştık.

 

 

Bu haberleri yaparken özellikle Bulancak şehir içi girişinin olduğu Atatürk Caddesi’nin tek yön giriş olmasının yanlışlığını veya hemen paralelinde bulunan İskele Caddesi’nin neden özel otel ve esnaf kefalet kooperatifi arasının Fatih Caddesi ile buluşmasının önemini belirtmiştik. Bu ve buna benzer şehir içinde yolları sizlere sunabiliriz.

 

 

Ama bu gün sizlere işte bu iş böyle yapılır dedirten görüntü ile haber yapacağız.

Bugün sizlere Bulancak ilçemizde bu zaman kadar yapılan en güzel yol çalışmasından bahsetmek istiyorum. Şenol Üstündağ Caddesi’nde yapılan yolun motifleri ve yolu bu motife uygun bir şekilde gidiş ve geliş olarak bölünmesi modern bir çalışma olarak objektiflerimize yansıdı.

 

 

Bu çalışmanın şehir içinde özellikle gidiş ve gelişli yollarda mutlaka kullanılmalıdır. Daha yaşanılması bir ilçede yaşamak istiyoruz. Dayatılan değil modern ve güzel sunumlarla bir yaşam diliyoruz.

 

 

Son olarak da bu yollara araçlarını park edenlerin sorgusuz bir şekilde Araç çekici araçlarla parklara çekilmesi ve tüm masraf ve cezalarla kişi gözetmeksizin caydırıcı bir uygulama başlatılmasını öneriyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.