SIBIÇ’TAN İHTİYAÇ SAHİBİ EMEKLİLERE DESTEK SÖZÜ

Adil bir kent yönetimi için, her kesimin refahını artırmak için çalışacağız

SIBIÇ’TAN İHTİYAÇ SAHİBİ EMEKLİLERE DESTEK SÖZÜ
Yayınlanma: Güncelleme: 358 views

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, suya % 50 indirimden sonra, % 25 Emekliye kira katkı sözü verdi.

 Bulancak CHP Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ‘tan ihtiyaç Sahibi Emeklilere destek sözü

 Bulancak’ta CHP’nin belediye başkan adayı olan Necmi Sıbıç, seçim kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi emeklilere destek olma sözü verdi. Sıbıç, yaptığı açıklamada, partisinin her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında ve destekçisi olacağını vurguladı.

Suya %50 indirim sözünün ardından ihtiyaç sahibi emeklilerin kiralarına da %25 katkı sunmayı taahhüt eden Necmi Sıbıç,

“Emeklilerimiz, ülkemizin en değerli kesimlerinden biridir ve onların yaşam standartlarını yükseltmek, sosyal destek sağlamak hepimizin görevidir. Bu doğrultuda, seçilirsem belediye başkanı olarak, ihtiyaç sahibi emeklilerimizin kiralarına %25 katkı sunma sözünü veriyorum. Adil bir kent yönetimi için, her kesimin refahını artırmak için çalışacağız” dedi.

Necmi Sıbıç’ın bu sözleri, özellikle emeklilerin yaşadığı ekonomik zorlukları göz önünde bulundurarak, sosyal yardımların genişletilmesi gerekliliğini vurguluyor. Sıbıç’ın vaatleri, Bulancak’taki seçmenler tarafından olumlu karşılanarak, seçim sürecinde dikkatle takip ediliyor.

Seçim sürecinde adaylar arasında fark yaratan sosyal projeler ve vaatler, seçmenlerin tercihlerini belirlemede önemli bir rol oynamaktadır. Necmi Sıbıç’ın ihtiyaç sahibi emeklilere yönelik sunduğu bu destek vaadi, ilçe halkı tarafından dikkatle değerlendiriliyor.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.