TEBRİKLER SARIGÖLLER

Sarigoller, “23 Nisan ruhunu ve milli değerleri nasıl algıladıklarını görmek için sabırsızlanıyoruz”

TEBRİKLER SARIGÖLLER
Yayınlanma: Güncelleme: 174 views

Sarıgöller Ordu, Giresun ve Bulancak 100. Yıl etkinlikleri ve sosyal sorumluluk kapsamında “23 NİSAN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İçin Resim Yarışması düzenliyor.

Bulancak Sarıgöller Yönetim Kurulu’nun açıkladığı sosyal sorumluluk kapsamında Ordu, Giresun ve Bulancak’ta İlkokul öğrencilerinin yaratıcılıklarını sergilemelerini teşvik etmek ve milli bayramı coşkuyla kutlamak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini açıkladılar.

Sarıgöller 100. Yıl etkinlikleri ve sosyal sorumluluk kapsamında Sarıgöller Yönetim Kurulu üyesi Semih Sarıgöl şu açıklamalarda bulundu.  Sarıgöl, “Yarışma, 23 Nisan ruhunu ve milli değerleri ön plana çıkaran bir tema üzerine odaklanacak. Öğrenciler, kendi perspektiflerinden bu özel günü resimlerine yansıtarak katılacaklar. Yarışma, öğrencilere sanatsal yeteneklerini geliştirme fırsatı sunarken, aynı zamanda milli bayramın önemini vurgulamayı amaçlıyoruz. İnanıyorum ki yarışmanın öğrenciler arasında heyecan yaratacağı ve katılımın oldukça yoğun olmasını bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimizle birlikte öğrencilerin 23 Nisan ruhunu ve milli değerleri nasıl algıladıklarını görmek için sabırsızlandığımızı ifade ediyorum” dedi.

Yarışmaya son başvuru 20 Nisan 2024 olacak. Yarışma sonuçları ise 23 Nisan günü Sarıgöller sosyal medyasında yayınlanacağı açıklandı.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.