TOSUNOĞLU’DAN “PAYLAŞIM TOPLANTISI”

Bulancak’ta Ortaokul ve Lise Müdürleri İle “Paylaşım Toplantısı” gerçekleştirildi.

TOSUNOĞLU’DAN “PAYLAŞIM TOPLANTISI”
Yayınlanma: Güncelleme: 124 views

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Bulancak’ta Ortaokul ve Lise Müdürleri İle “Paylaşım Toplantısı” gerçekleştirdi.

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Paylaşım Toplantısı yapan Giresun Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, İl Şube Müdürü Murat Yavuz,   İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Taner Çelenk, Muhammet Tanrıverdi ve Mithat Yaramış hazır bulundular.

Bulancak genelinde Ortaokul ve Lise müdürlerinin de katılımıyla 13 Mart 2024 günü saat 10.00 da Bulancak İmam Hatip Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda 2023-2024 Eğitim-öğretim yılı Giresun Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nun başlıklar halinde ele alınarak geniş bir toplantı yapıldığı öğrenildi.

Giresun Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıda başlıklar halinde konuları ele alınarak geniş katılımlı bir sonuç elde etikleri vurgulandı.

Yapılan toplantıda;

-Liselere ve Yükseköğretime geçiş sınavları,(LGS-YKS)

-Destekleme ve Yetiştirme Kursları,

-Devam, Devamsızlık,

-Eba’nın Kullanımı,

-Projelerin Değerlendirilmesi,

-Tercih Danışmanlığı Bürolarının kurulumu, konuları görüşüldü.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Bulancak ilçesinde gerçekleşen toplantıya katılanlara Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ile birlikte teşekkürlerini ileterek eğitim camiasına sağlık ve başarılar dilediler.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.