TÜRKİYE ‘DE KADININ EL DEĞDİĞİ YERE HUZUR GELECEK

Elvan Işık Gezmiş’in meslektaşı olan Sosyolog Arzu Yaşar ve Kızları Lidya Yaşar

TÜRKİYE ‘DE KADININ EL DEĞDİĞİ YERE HUZUR GELECEK
Yayınlanma: Güncelleme: 220 views

“UMUTSUZLUK YOK, BAŞARACAĞIZ” sloganı ile Giresun ve ilçelerinde çalışmalarına aralıksız devam eden Elvan Işık Gezmiş, adeta ışık saçıyor.

Bulancak’ta parti üyeleri ile birlikte 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları objektiflerimize böyle yansıdı.

Bulancak’ta Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyet tarihinde ilk kez Giresun’un Kadın Milletvekili unvanı alan Eczacı ve aynı zamanda Sosyolog Elvan Işık Gezmiş gezdiği her yerde olduğu gibi Bulancak’ta büyük ilgi ve sevgiyle ile karşılandı.

İnternet Gazetesi bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni- Sosyal Medya TV BULANCAK HABER Canlı Yayın Program Yapımcısı Mehmet Yaşar ve Doğu Sokak Esnafları ile ev sakinlerinin balkondan sevgi seli gösterdiği, alkışlarla karşılaşan Işık Gezmiş ve beraberindeki Millet İttifakı  ve partililerin çok mutlu olduğu görüldü.

Ziyarete Mehmet Yaşar’ın eşi ve Elvan Işık Gezmiş’in meslektaşı olan Sosyolog Arzu Yaşar ve Kızları Lidya Yaşar’da katılarak günün anlam ve önemine binaen fotoğraf çektirdiler.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.