VALİ SERDENGEÇTİ, HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Vali Serdengeçti, “Adli süreç çok yönlü olarak sürdürülüyor”

VALİ SERDENGEÇTİ, HUZUR VE GÜVENLİĞİMİZDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ
Yayınlanma: Güncelleme: 197 views

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak’ta yaşanan kuyumcu soygunu mağdurlarını ziyaret etti.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak’ta yaşanan kuyumcu soygunu sonrasında mağdur olan kuyumcu ve gasp edilen taksi şoförünü ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, Vali Serdengeçti, olayla ilgili yakalanan şüphelilerin olduğunu duyurdu. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, “Hemşehrilerimizin huzur ve güvenliği asla taviz vermeyeceğimiz konuların başında geliyor “dedi.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ında eşlik ettiği ziyarette, Vali Serdengeçti, soygun mağdurlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaşadıkları olayın üzüntüsünü paylaştı. Bugün yağma olayının yaşandığı ve faillerin güvenlik güçlerimizin yoğun çalışmalarıyla kısa sürede yakalandığı söyleyerek Bulancak’ta esnafımıza geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini açıkladı.

Kuyumcu soygunu ve gasp olayının ardından mağdurlara yönelik yapılan bu ziyaret, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu ve halkın güvenliği için çalışmaların sürdüğünü gösterdi.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.