YENİ BİR DÖNEMİN ADI; TUNCAY YAVUZ

Muhtarlık Seçimlerinde verecekleri oyların mahallenin geleceğini belirleyeceklerdir

YENİ BİR DÖNEMİN ADI; TUNCAY YAVUZ
Yayınlanma: Güncelleme: 374 views

Bulancak’ın kalbinde yer alan Pazarsuyu Mahallesi, yeni bir döneme adım atmaya hazırlanıyor.

 

 

Referandumla beraber, mahallenin adı Köy’ den çıkartılarak, Pazarsuyu Mahallesi olarak değişmiş ve ilk seçim heyecanı olan ilk muhtarlık seçimleri için geri sayıma başlamıştır.

Bu önemli süreçte adaylar arasında dikkat çeken isimlerden biri de İlçemizin sevilen sayılan değerli insanı restoran sahibi esnaf Tuncay Yavuz bu heyecana ortak olmuştur.

 

 

Tuncay Yavuz’un adaylığı Pazarsuyu Mahallesi’nde büyük sevinç ve heyecana ortak olurken, bu sevincini ve heyecanını Ulusal ve yerelde yayın ve internet gazete sahibi Mehmet Yaşar ile paylaştı.

 

 

Pazarsuyu Mahallesi’nin gelişimine ve özellikle mesleği aşçılık olan Yavuz’un ilçe genelinde lezzeti için mahalleye gelen insanlarında kendisi için liderlik vasıfları olduğu bu işi en iyi yapacak kişi olarak gösterilen isim oldu. Geçmişteki başarıları ve toplumsal duyarlılığıyla bilinen Yavuz, mahalle sakinlerine umut vaat ediyor.

 

 

Pazarsuyu Mahallesi’nin yaşadığı sorunlara çözüm getirme hedefiyle aday olan Tuncay Yavuz, katılımcı bir yönetim anlayışıyla mahalle sakinlerinin görüşlerini dikkate alarak Mahallesi için atılacak her adımın, birlik ve beraberliği güçlendirmesi için çalışacağını söyledi. Mahalleliyle sağlıklı iletişim kurarak ortak akıl ve dayanışma prensiplerini benimseyen Yavuz, adaylığının mahalleye yeni bir enerji getireceğini mahalle sakinlerinin dile getirdiğini vurguladı.

 

 

Bu kapsamda İnternet gazetesi bulancakhaber.com.tr ve İnteraktif canlı yayın yapan BULANCAK HABER Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Mehmet Yaşar’ı ziyaret gerçekleştirdi. Gazeteci Yaşar yapılan ziyarette, “Tuncay Yavuz’un adaylığı, Pazarsuyu Mahallesi için bir dönüm noktası olabilir. Seçmenler ilk defa gerçekleştirilecek olan, Muhtarlık Seçimlerinde verecekleri oyların mahallenin geleceğini belirleyeceklerdir” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.