YENİ HİZMET BİNASINA VE GUGUK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”

YENİ HİZMET BİNASINA VE GUGUK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
Yayınlanma: Güncelleme: 608 views

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı (vekili) olarak görev yapan Emrullah Guguk ve yeni hizmet binasına ziyaretçi akını objektiflere böyle yansıdı.

İnternet gazetemiz bulancakhaber.com.tr de geçen hafta içinde yayınlanan ve özellikle halkın büyük beğenisi ve teveccüh gösterilen Emrullah Guguk 2024 yerel seçimlerinde aday adaylığı halk arasında oldukça ilgi gördü.

Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı (vekili) olarak görev yapan Emrullah Guguk ‘un siyaset alanında ve kulislerde ismi en ön sıralarda geçmesinin en büyük nedenlerinden birinin de halk ile iç içe olması olarak belirtildi.

Belediye Başkanı Emrullah Guguk ’un yaptığı yazılı açıklama ile aday adaylığını duyurması ve Bulancak Belediyesinin yeni hizmet binasına taşınması ile ziyaretçi sayısının gün içerisinde bu nedenle daha yoğun olduğu görüldü.

31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimlerinde “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hizmet etmek için adaylığını açıklayan Emrullah Guguk kendisine gösterilen ilgi ve sevginin karşılıksız olmadığı açıkladı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.