YENİDEN REFAH PARTİSİ BAŞKAN SIBIÇ’A BAYRAM ZİYARETİ

Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz.

YENİDEN REFAH PARTİSİ BAŞKAN SIBIÇ’A BAYRAM ZİYARETİ
Yayınlanma: Güncelleme: 150 views

Giresun Bulancak Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Başkanı ve Yönetimi, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı Ramazan Bayramı vesilesiyle ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Başkanı ve yönetimi, yeni seçilen Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Ramazan Bayramı dolayısıyla başkan Sıbıç’ı kutlamalarda bulunuldu ve başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaret sırasında, Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Başkanı, “Ramazan Bayramı vesilesiyle sizleri ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Ramazan Bayramı’nı kutlayan ve desteklerini esirgemeyen Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Birlikte hareket ederek, Bulancak’ın kalkınması ve halkımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşti ve karşılıklı iyi niyet dilekleriyle son buldu.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.