YILMAZ KARABAŞ VEFAT ETTİ.

Şemsettin Mahallesinden Karabaşoğullarından merhum Ahmet ve merhume Emriye Karabaşın oğlu Yılmaz Karabaş vefat etti.

YILMAZ KARABAŞ VEFAT ETTİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 1.107 views

Nuran Karabaş’ın eşi, Zuhal Yılmaz’ın biricik babası Emekli Öğretmen Yılmaz Karabaş’ın vefat haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Ali, Vesile, Nejla, Ayla, Huri ve Hatice’nin kardeşleri, Yadigâr Erdoğan’ın dayısı, Şemsettin Mahallesi Muhtarı Rahmi Karabaş’ın amcasının oğlu,  Bulancak esnaflarından Volkan Yılmaz’ın kayınpederi Emekli Öğretmen Yılmaz Karabaş’ın vefatı büyük üzüntü yaşattı.

 

Eğitim camiasının sevilen ve saygı gösterilen ismi İlçemizin abisi ve değerli görüşleriyle saygı duyulan şahsiyeti Yılmaz Karabaş’ın vefat haberi Eğitim ve Öğretim yılın öncesinde öğrencilerini ve meslektaşlarına büyük bir acı yaşattı.

 

Yılmaz Karabaş’ın cenazesi 09 Eylül 2023 Cumartesi günü Bulancak İhsaniye Mahallesi Menekşe Sokakta ki evinin kapısından Saat: 11.00’da yapılacak olan duadan ve helallik alındıktan sonra, öğle namazına müteakip  Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra, Şemsettin Mahallesi Aile Kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.