ZAFER IŞIK’TAN EMEKLİLİK ÖNCESİ VEFA ÖRNEĞİ

Tamamen tesadüfen ve emekliliğine 2-3 gün kala yaptığını öğrendiğim için bende bir veli ve bir gazeteci olarak tarihe bir not düşmek istedim

ZAFER IŞIK’TAN EMEKLİLİK ÖNCESİ VEFA ÖRNEĞİ
Yayınlanma: Güncelleme: 72 views

Bulancak Barbaros İlkokulu’nun uzun yıllar görev yapan ve sevilen müdürü, emekliliğine 2-3 gün kala okul bahçesine öğrencileri için oyun alanı boyaması yaptı ve duygusal bir an yaşadı.

Okulun bahçesinde öğrencilerin daha keyifli vakit geçirmesi için kolları sıvayan müdür, eline fırçayı alarak boya yapmaya başladı. Ancak, bu jest sadece bir sürpriz değil, aynı zamanda müdürün okuldaki son günlerini öğrencilere ve okul topluluğuna hatırlatma ve bu günleri daha özel kılma amacı taşıyordu.

Emeklilik öncesinde öğrencileri için son bir jest yaparak bahçeyi renklendiren müdür, görev süresince sadece bir eğitimci olarak değil, aynı zamanda öğrencileriyle iç içe olan ve onların her zaman yanında olan bir dost gibi davranarak kalplerde taht kurmuştu.

Bahçeyi boyarken görüntülenmesi, sadece bir iş yapma çabası değil, aynı zamanda onun öğrencileriyle ve okul topluluğuyla olan derin bağını ve duygusal yaklaşımını da yansıtıyordu.

Bu an, okulda duygusal bir atmosfer oluştururken, sadece bahçenin boyanması değil, aynı zamanda müdürün özverisi ve sevgisi tüm öğrenci ve öğretmenler arasında takdirle karşılandı. Bu jest, sadece duvarlara sürülen boya ile sınırlı değildi, aynı zamanda yıllar boyunca okula ve öğrencilere olan bağlılığın somut bir göstergesi olarak da nitelendirildi. Müdür, emeklilik öncesi son anlarını okulunda geçirerek, hem öğrencilere unutulmaz bir anı bırakmış hem de kendi vefa duygularını açıkça ifade etmiş oldu.

TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar, “kızının raporu için okula gittiği esnada gördüğü ve fotoğrafını çektiği çalışmayı okul müdürünün haberi olmadan kaleme aldım. Tamamen tesadüfen ve emekliliğine 2-3 gün kala yaptığını öğrendiğim için bende bir veli ve bir gazeteci olarak tarihe bir not düşmek istedim” dedi.

Öte yandan  Okul Müdür Yardımcısı Fahmettin Apaydın ise boya kovasını taşıması objektiflerimize böyle yansıdı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.