Yayınlanma:

UZMANI DOKTOR AYDIN AKBULUT VEFAT ETTİ

Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzman Doktor Aydın Akbulut’un isminin yaşatılması adına bir oda düzenleneceğini açıkladı.

15-16 yıldan bu yana bölgemizde görev yapan ve adeta Giresunlu ve Bulancaklı olarak adlandırılan güzel insan Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Aydın Akbulut vefat etti.

 

Dokunmadık yürek, dokunmadık kalp kalmayan ve hastaları ile hasta yakınları tarafından çok sevilen güzel insan Uzm. Dr. Aydın Akbulut’un ölüm haberi özellikle Bulancak başta olmak üzere Giresun ve bölgemizde büyük üzüntü yaşattı.

 

Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzman Doktor Aydın Akbulut, Güzel ve iyi bir eş, harika ve güzel iyi bir baba Dr. Aydın Akbulut’un vefat haberi Erzurum ve Erzincan’da da aynı şekilde büyük üzüntü yaşattı öğrenildi.

 

27 Nisan 2023 Perşembe günü Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Aydın Akbulut için görev yaptığı ve hastaları sağlığına kavuşturmak adına canla başla çalıştığı Bulancak Devlet Hastanesi önünde saat: 11.00’da bir tören düzenlendi.

 

 

Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Bşk. Yrd. Emrullah Guguk ve Selçuk Türkmen, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, Siyasi parti İl ve İlçe Başkanları ile üyeleri, siyasi parti Milletvekili adayları, Okul Müdürleri ve Öğretmenleri ile bölge halkının yoğun katılımı dikkatlerimizden kaçmadı.

 

BDH’de gerçekleşen törende Hastane Başhekimi Dr. Mehmet Korkmaz,  Belediye Başkanı Recep Yakar ve İlçe Kaymakamımız Ünal KOç duygularını dile getiren birer konuşma yaptılar. Ardından Bulancak İlçe Müftüsü Cevat Erişte dualarını ve helalliği alarak tamamlandı.

 

 

 

Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzman Doktor Aydın Akbulut, Bulancak Saray Burnu Camii’nde ilkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedilmek üzere memleketi Erzurum’a ebedi istirahatine bölge halkı tarafından yolcu edilecek.

 

BDH bahçesinde gerçekleşen ilk törende, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzman Doktor Aydın Akbulut’un isminin yaşatılması adına bir oda düzenleneceğini açıkladı.

 

 

Tüm bu açı dolu anları tarihe bir not düşmek ve bölgemizde sevilen güzel doktorumuzun hafızalarımızda bir yer edinmesi adına BULANCAK HABER olarak canlı yayında sizlere sunmanın ayrıcalığını yaşadık. BDH bahçesi ve cenaze namazının kılındığı Saray Burnu Camii’ndeki görüntüleri linklerimizden izleyebilirsiniz.

 

Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun.

BDH Bahçesi: https:

https://www.facebook.com/bulancakhaber.com.tr/videos/580768180514714

Saray Burnu Camii:

https://www.facebook.com/bulancakhaber.com.tr/videos/3591685211158357

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.