KAYMAKAM KOÇ, HİZMET ŞEREF BELGESİ’Nİ RAHMETLİ EMEKLİ ÖĞRETMENİN EŞİNE VERDİ.

Rahmetli Yılmaz Karabaş’ın “HİZMET ŞEREF BELGESİ” eşine verilmesi salonda sevinç ve hüznün bir arada yaşanmasına eden oldu.

KAYMAKAM KOÇ, HİZMET ŞEREF BELGESİ’Nİ RAHMETLİ EMEKLİ ÖĞRETMENİN EŞİNE VERDİ.
Yayınlanma: Güncelleme: 358 views

Öğrencilerine bilgi ve beceriler öğretirken, onları hayata hazırlarlar. Emekli öğretmenler, yıllarca süren öğretmenlik hayatları boyunca, öğrencilerine ve topluma hizmet etmek için büyük çaba sarf etmişlerdir.

 

 

HİZMET ŞEREF BELGESİ, emekli olan öğretmenlere verilen bir ödüldür. Bu belge, öğretmenlerin yıllarca süren emeklerinin bir sembolüdür. Bu belge, öğretmenlerin topluma yaptığı hizmetleri takdir etmek için verilir.

 

 

Giresun Bulancak ilçesinde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler gününde ilçemizin sevilen sayılan değerli Öğretmeni rahmetli Yılmaz Karabaş’ın “HİZMET ŞEREF BELGESİ” eşine verilmesi salonda sevinç ve hüznün bir arada yaşanmasına eden oldu.

Emekli rahmetli öğretmen Yılmaz Karabaş’ın öğretmenlik yıllarında hayatı boyunca yaptığı hizmetlerin takdir edildiği anın belgesi eşi Nuran Karabaş’a Kaymakam Ünal Koç tarafından bizzat verildi.

 

 

Bulancak kaymakamı Ünal Koç, HİZMET ŞEREF BELGESİ’ni rahmetli öğretmenin eşi Nuran Karabaş’a vererek, öğretmenin hayatı boyunca yaptığı hizmetlerin takdir edildiğini belgenin sunumu esnasında duygusallığı, onur ve sevincin bir arada yaşanmasına neden olduğu objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Vefat haberi link :

YILMAZ KARABAŞ VEFAT ETTİ.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.