BARİK ENGİN, BOSCH YETKİLİ SERVİSİNİ ÜÇ KATLI YENİ İŞ YERİNE TAŞIDI

“İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim”

BARİK ENGİN, BOSCH YETKİLİ SERVİSİNİ ÜÇ KATLI YENİ İŞ YERİNE TAŞIDI
Yayınlanma: Güncelleme: 1.363 views

Bölge halkına daha iyi hizmet verebilmek adına, ilçemizin sevilen simalarından Barik Engin, Bosch Yetkili Servisini Bulancak Mahallesi Ömer Üstündağ Caddesi üzerinde bulunan üç katlı, geniş ve modern yeni iş yerine taşıdı.

Bu adımla birlikte Engin, daha rahat ve geniş bir alanda, Bosch markasının güvenirliği ve kaliteli hizmet anlayışını bölge insanına sunmaya devam etmeyi hedefliyor.

Robert Bosch’un tarihe geçen “İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim” sözlerini rehber edinen Barik Engin, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor. Yeni ve modern iş yerinde, Bosch’un güven ve hizmet mükemmeliyeti ilkeleriyle çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

Bosch’un küresel sorumluluk anlayışı çerçevesinde, Engin şu ifadelere yer verdi: “Ekonomik, çevresel ve sosyal açıdan sorumlu bir şekilde hareket ederek, yaşam kalitesini artırmak ve gelecek nesillerin kaynaklarını korumak istiyoruz. Yenilenebilir enerjiyi daha uygun maliyetli hale getirmek, mobiliteyi daha güvenli, temiz ve ekonomik kılmak ve her alanda çevre dostu ürünler geliştirmek temel hedeflerimizdir.”

Yeni iş yerini ziyaret eden TRT Bulancak Temsilcisi ve bulancakhaber.com.tr canlı yayıncısı Mehmet Yaşar, Barik Engin’e tebriklerini iletti. Ziyarete, Fındık Çiftçisi Gürbet Telli de eşlik ederek, Engin’in bölgeye yaptığı hizmetleri takdir etti.

Bu taşınma ile Barik Engin, Bulancak halkına daha geniş bir hizmet alanı sunarak Bosch’un kalite ve yenilik konusundaki taahhütlerini bir kez daha pekiştirdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.