ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDEN BASIN BİLDİRİSİ

Hatay Dörtyol’da Genel Başkan Yardımcımız ve Bölge Sorumlumuz Özgür Çınar, Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu ve ADD Payas Temsilcimiz Faruk Soysal ile buluştuk

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDEN BASIN BİLDİRİSİ
Yayınlanma: Güncelleme: 376 views

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Heyeti Deprem Bölgesinde! Genel Başkanımız Mustafa Hüsnü Bozkurt, Genel Başkan Yardımcımız Safa Yenice ve Genel Saymanımız Basri Gürsoy diğer ekiplerimizin deprem bölgesinden dönmelerinin ardından 17.02.2023 Cuma sabahı deprem bölgesine hareket ettiler.

 

 

Hatay Dörtyol’da Genel Başkan Yardımcımız ve Bölge Sorumlumuz Özgür Çınar, Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu ve ADD Payas Temsilcimiz Faruk Soysal ile buluştuktan sonra öncelikli olarak bölgede çalışmalarını sürdüren şube başkan ve temsilcilerimizle bir araya geldiler, afet sonrasında yapılan yardımlar ve bölgede duyulan ihtiyaçlar hakkında bilgi aldılar.

 

 

Genel Merkezimiz’ den gönderilen erzakın bölgeye ulaşması sonrasında şubelerimizin çabalarıyla yaşama geçirilen seyyar mutfaklardan Reyhanlı Şube Başkanımız Gökhan Turan gözetiminde her gün 1600 kişiye 3 öğün sıcak yemek sunan Kırıkhan ve Harbiye’deki ikisini ziyaret ettiler.

 

 

 

HATAY’IN TÜM İLÇELERİ ZİYARET EDİLDİ.

 

Genel Merkez Yöneticilerimiz Hatay ilimizin Dörtyol, Payas, Karaağaç, Arsuz, Harbiye, Kırıkhan, Defne, Belen, Samandağ ve İskenderun ilçelerinde şube başkanlarımız, üyelerimiz ve depremzede yurttaşlarımızla görüşmüş, geçmiş olsun dileklerini iletmiş, acılarını paylaşmış, sorunlarını dinlemişlerdir.

 

 

 

BELEDİYE BAŞKANLARI İLE DAYANIŞMA

 

Genel Başkanımız Mustafa Hüsnü Bozkurt ve GYK Üyelerimiz depremde büyük yıkıma uğrayan Samandağ ilçemizin Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’la sonrasında da Defne’de koordinasyon
merkezinde Belediye Başkanı İbrahim Güzel ile buluştular, çalışmalar ve ihtiyaçlar konusunda birlikte değerlendirmelerde bulundular.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.