AYIP BE, AYIP; KİMSE BEN MECLİS ÜYESİYİM DEMESİN

 “BUNA KARARI VEREN BULANCAK BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİ HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN GERİ DÖNMESİNİ VE HALKIN İSTEDİĞİ ARACA BİNME KARARINA SAYGI VE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ GERİ VERMESİNİ İSTİYORUZ”

AYIP BE, AYIP; KİMSE BEN MECLİS ÜYESİYİM DEMESİN
Yayınlanma: Güncelleme: 2.038 views

Bulancak halkı yok sayılarak keyfi uygulanan ve halkın seyahat veya ulaşımda tercih hakkına gasp edenlere dur diyecek bir yetkili yok mu?

Bulancak Kaymakamlığını, Bulancak Belediye Başkanlığını, Bulancak Sivil Toplum örgütlerini, Bulancak da bulunan tüm Dernekleri ve ilçenin sözü sayılan İleri gelenlerini göreve davet ediyoruz.

Bulancak Şehir için dolmuş araçları Bulancak halkına hizmet etmek değil orası senin burası benim sınırım diyerek sözde kamu hizmeti veriyorlar.

 

 

Halkın sesini ve biz gazetecilerin haykırışını duyan yok. İlçe içinde ki bu sorunu illa Giresun Valiliğine mi taşıyalım? Bulancak şehir içi dolmuş araçları kendilerine bir sınır belirleyen kişilerin doğrultusunda el kaldıran insanları araçlarına alıyor veya eller hava da kalıyor.  Bu uygulamayı dayatanlar “HALKIN SESİNİ” neden duymuyor. Neden halk istediği dolmuşa binemiyor.

 

  1. Organize sanayisinden kalkan BULANCAK SANAYİ-GÜZELYALI DOLMUŞ ARACI Güzelyalı Mahallesi’nde belirlenen yerden sonra neden yolcu alamıyor ve halkın elini hava da bırakıyor.

Aynı şekilde BULANCAK ŞEMSETTİN DOLMUŞ ARACI neden Şemsettin boğazından Şehit Oğuz Türüdü Sağlık Ocağına veya şehir içine yolcu alamıyor.

Bu ikisini siz değerli okuyucularımıza örnek olsun diye belirtiyorum. Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Ayrıca Dik Sokak ve Bulancak İmam Hatip Sokak yolunun Şemsettin Caddesi ile buluştuğu yolun çevresinde ki yerleşim alanında şehir içi dolmuş hattı neden bekletiliyor.  Burada yaşayan halkın bu hizmet alışını kim ya da kimler engel oluyor?

Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan bu uygulamaya kim ya da kimler izin veriyor?

Neden halk istediği araca binemiyor?

Buna karar verenler halkın bundan rahatsız olduğunu görmüyor musunuz?

Yoksa sizde üç maymunu mu oynuyorsunuz?

Mehmet Yaşar olarak İnternet Gazetemiz “bulancakhaber.com.tr” ve “BULANCAK HABER” sosyal medya canlı yayın olarak bu konuyu takip edeceğimizi, halkın özgürce istediği araca binmesini sağlayana kadar sürekli gazetemizde ve canlı yayınlarımızda duyurusunu yapacağımız belirtiriz.

 

 

YORUMLAR (1)

  1. Musa Gürsoy 4 Nisan 2023, 11:56 am

    O zaman bük dolmuşları pazarsuyu dolmuşlar kovanlık dolmuşları da istediği yerden alsınlar herkes bildiği işi yapsın bilmediğinden yorum yapmasın bu sadece Bulancak ta teğil Türkiye’nin her yerinde taşımacılık sektöründe düzen böyle biraz araştır bilenlere sor öyle yaz….

YORUM YAZ

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.