BAŞKAN KÖSE ÖNDERLİĞİNDE BİNLERCE KİŞİ BÜYÜK ZAFERE YÜRÜDÜ

Tarihin en büyük kahramanlık destanının yazıldığı gün olan 30 Ağustos, şanına yakışır şekilde kutlandı.

BAŞKAN KÖSE ÖNDERLİĞİNDE BİNLERCE KİŞİ BÜYÜK ZAFERE YÜRÜDÜ
Yayınlanma: Güncelleme: 32 views

Belediye Başkanı Fuat Köse önderliğinde binlerce kişi 30 Ağustos Zafer Bayramının coşkusunu yaşadı.
Çotanak İlkokulu önünde başlayan yürüyüş Atatürk Meydanı’nda son buldu. Meydanı dolduran muhteşem kalabalık konserlerle doyasıya zafer coşkusunu yaşadı. Zafer kutlamalarına katılan vatandaşlar Başkan Köse’ye yakın ilgi gösterdi.
Atatürk Meydanında konuşan Köse; ‘’Bağımsızlığı ve özgürlüğü karakteri kabul eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, silah arkadaşları ile bundan tam 102 yıl önce verdiği mücadelenin, gösterdikleri kahramanlığın ve o gün yazılan şanlı destanımızın bizlere bırakılan en büyük miras ve aynı zamanda en büyük emanet olduğunu hepimiz biliyoruz. Millet olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılında bu büyük destanın coşkusunu ve gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Göreve gelmeden önce hep söylemiştim bayramlar şanına yakışır şekilde kutlanmalı. Bugün bunu sizlerle birlikte gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz’’ dedi.
TBMM Divan Katip Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ile sahneye çıkan Başkan Köse, sahnede karazıpkalıları temsil eden ekiplerle horon oynadı.

AFYON’DAKİ GİRESUNLULAR ŞEHİTLİĞİNE GÖNÜLLÜLER UĞURLANDI
42. ve 47. Gönüllü Alayların ruhunu yaşatmak amacıyla Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesi Doğanlar köyündeki Giresunlular Şehitliğini ziyaret etmek amacıyla şehit ve gazi yakınları ile atalarımızı şehitlikte ziyaret etmek isteyen vatandaşlar Belediye Başkanı Fuat Köse tarafından uğurlandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.