BAYRAĞIMIZI DÜZELTİR MİSİN?  “O BİZİM SORUNUMUZ “

Türk Bayrağı’mıza gereken hassasiyeti gösterenlere selam olsun.

BAYRAĞIMIZI DÜZELTİR MİSİN?  “O BİZİM SORUNUMUZ “
Yayınlanma: Güncelleme: 894 views

Bulancak 15 Temmuz ve Şehitler Caddesi, Şemsettin Boğazı mevkiinde ki asılı olan Türk bayrağının rüzgârdan dolandığı için bu şekilde ki görüntüsü rahatsızlık yarattı.

 

 

 

bulancakhaber.com.tr olarak 15 Temmuz Caddesi üzerinde ki “CUMHUR iTTİFAKI” MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan afişinin düzgün ama Şemsettin Caddesi üzerinde ki Türk Bayrağı’nın dolanması üzerine Milliyetçi Harekât Partisi balkonun da oturanlara o bayrağı düzeltir misiniz sözümüze “O BİZİM SORUNUMUZ” sözü hiç yakışmadı.

 

 

Türk bayrağının düzeltilmesi için sorumuza rüzgârdan sürekli dolanıyor sözü ve ardından düzeltir misiniz, sözümüze “O BİZİM SORUNUMUZ” cevabının içimizi acıttığını belirtmek isterim.

 

Türk bayrağı belli bir zümrenin veya kişilerin tekelinde değildir. Hele bir gurubun sorunu hiç değildir. Bunu bir sorun gibi asla ifade edilemez. Türk bayrağımız o kırmızı rengi, bu vatan için canını hiç gözünü kırmadan veren mehmetciğin canıyla kanıyla almıştır. Dolayısıyla Türk Bayrağı asılmışsa, gerekirse her gün veya her saat dolandığında nazlı nazlı dalgalanması için her defasında düzeltilmesi gerekmektedir.

 

Türk bayrağı bir vatan meselesidir. Şehitlerimizin emanetidir. Gerisi teferruattır…

 

 

Haberimizin hemen ardından düzeltilen Türk Bayrağımız her zaman, her daim nazlı nazlı dalgalanmalıdır.

Hiç bir neden veya sorun (rüzgar) ifdade edilmemelidir. Gerekirse her daim gözlenmeli ve dolandığı an hemen müdahale edilmedilir.

Türk Bayrağı’mıza gereken hassasiyeti gösterenlere selam olsun.

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.