BELEDÄ°YE BAÅžKANLIÄžININ BAYRAK HASSASÄ°YETÄ°

Türk Bayrağını ve ipini yenisi ile değişimini sağlayan Bulancak Belediye zabıta ekipleri bu hassasiyetlerinden dolayı takdir edildi.

BELEDÄ°YE BAÅžKANLIÄžININ BAYRAK HASSASÄ°YETÄ°
Yayınlanma: Güncelleme: 1.675 views

Bulancak Belediye Hizmet binasının yapımı ve yeni meydan çalışması nedeni ile Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Caddesi üzerinde geçici olarak bırakılan Atatürk büstünün bayrak direğinde ki Türk Bayrağı Atatürk büstü üstüne düşmesi vatandaşın dikkatinden kaçmadı.

 

Dikkatli vatandaşların yetkililere bilgi verdiği ve hemen olay yerine yetkilileri sevk ettiği yetkili zabıta ekiplerince Atatürk Büstü üzerine düşen bayrağı nizamı bir şekilde katlamaları büyük takdir gördü.

 

Bulancak Belediye Zabıta ekipleri tarafından Türk Bayrağının ve ipinin yenisi değişimini sağlayan Bulancak Belediye zabıta ekipleri bu hassasiyetlerinden dolayı vatandaşlardan dolayı takdir edildi.

 

Belediye zabıta ekibinin ve Belediye İtfaiye personelin duyarlı davranışı takdir toplarken, Türk bayraklarının asıl yeri olan göndere çekilerek nazlı nazlı dalgalanması bulancakhaber.com.tr objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.