BÖYLE BİR GURUR HER EVLADA NASİP OLMAZ

Rahmetli Hüseyin Çağlayan; “Kardeşim, buraya gelen esnaf herhangi bir partiden olabilir. Sen buraya politika sokmayacaksın”

BÖYLE BİR GURUR HER EVLADA NASİP OLMAZ
Yayınlanma: Güncelleme: 459 views

1962 Tarihinde kurulan ve ilk Başkanlığını Şakir Patar’ın yaptığı Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifine 1963’de 2. Başkan olarak geçen ve 1987 tarihine kadar Başkanlık yapan “HÜSEYİN ÇAĞLAYAN’IN OĞLU FATİH ÇAĞLAYAN” Başkan seçildi.

 

1987 tarihinde Rahmetli Hüseyin Çağlayan’dan Başkanlığı devir alan ve o günden bu güne Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığını başarıyla sürdüren Murat Cürgül, ustam dediği Hüseyin Çağlayan’ın oğluna 60 yıl sonra babasından aldığı Başkanlığı devretti.

 

Kooperatifin 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda oyların çoğunluğunu kazanarak Başkan seçilen Fatih Çağlayan’ın sosyal medya alanında paylaştığı gurur ve onur görüntüsünü sizlere haber tadında sunmak istedik.

 

 

BULANCAK ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ MERKEZİ MAKAM ODASINDA;

 

Duvarın Hemen üst başında “MUSTAFA KEMAL ATATÜR”, sol tarafında 1962 Tarihinde kurulan ve ilk Başkanlığını Şakir Patar’ın yaptığı Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 1963’de 2. Başkan olarak geçen ve 1987 tarihine kadar 24 sene Kooperatif Başkanı olan “HÜSEYİN ÇAĞLAYAN” ve hemen sağ tarafında ise, 3. Başkan ve 60 yıl Başkanlık yapan “MURAT CÜRGÜL” un fotoğraflarının önünde 4. Başkan olarak objektiflerin karşısına çıkan “FATİH ÇAĞALAYAN” görüntüsü BÖYLE BİR GURUR HER EVLADA NASİP OLMAZ” dedirtti.

 

Öte yandan kısa zaman önce seçimler yenilenerek tekrar seçim yapılması esnasında teşekkür konuşmasında kendisini dinleyenlere aslında sizlere veda konuşması yapacaktım fakat Rahmetli Hüseyin Çağlayan’dan hicazet aldığı sözleri kaybetmemek sözünde durmak, yaptığı anlaşmaya sadık kalmak, özünde ve sözünde doğru olmak adına tekrar buradayım sözlerini söyleyen Murat Cürgül, Hüseyin Çağlayan’a verdiği sözü tutmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Seçimlerde bir kez daha oyların çoğunluğunu kazanan taraf olarak eski Başkan Rahmetli Hüseyin Çağlayan’ın sözlerini hatırlattı.

 

Rahmetli Hüseyin Çağlayan; “Kardeşim, buraya gelen esnaf herhangi bir partiden olabilir. Sen buraya politika sokmayacaksın” sözlerini tutarak seçimi kazanması ve Hüseyin Çağlayan’ın oğluna devretmesi salondakileri ve özellikle ailesine büyük onur ve gurur yaşattığı görüldü. .

 

Son olarak ‘da yeni Bulancak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Çağlayan’ın oğlu, Fatih Çağlayan yaptığı konuşmada;

 

“BİRİLERİNİN DEDİĞİ GİBİ BU MAKAM BİZE BABAMIZIN ÇİFTLİĞİ OLARAK DEĞİL MİLLETİMİZİN HÜSEYİN ÇAĞLAYAN’A OLAN GÜVENİ VE HÜSEYİN ÇAĞLAYAN’INDA BİZE OLAN GÜVEN EMANETİ OLARAK MİLLETİMİZ TARAFINDAN TEKRAR TESLİM EDİLMİŞTİR” dedi.

 

.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.