BST’DEN ÇIKMAZ SOKAK ÇOCUKLARI

Bulancak Sanat Tiyatrosu, “ÇIKMAZ SOKAK ÇOCUKLARI” oyunuyla perdelerini açıyor.

 

BST’DEN ÇIKMAZ SOKAK ÇOCUKLARI
Yayınlanma: Güncelleme: 99 views

Bulancak Sanat Tiyatrosu (BST), tiyatro severlerin sabırsızlıkla beklediği yeni sezon açılışını 30 Ekim 2024 Çarşamba günü yapacak.

Hollywood’un tanınmış senarist ve aktörlerinden Lyle Kessler’in kaleme aldığı Çıkmaz Sokak Çocukları adlı oyunun yönetmenliğini Ordulu Dilek Tursun Aktaş üstleniyor. Bu önemli yapım, saat 20.00’de Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi Çok Amaçlı Tiyatro Salonu’nda sahnelenerek bölge halkını sanat dolu bir akşamla buluşturacak.

Başrollerini BST oyuncuları Burak Baş, Armağan Meyveci ve Mustafa Çolakoğlu’nun paylaştığı Çıkmaz Sokak Çocukları, hayatın kenarında, zorlu bir yaşam mücadelesi veren üç gencin dramatik ve etkileyici öyküsünü konu alıyor. İzleyicilere derin bir hikâye sunacak olan oyun, kardeşlik, hayatta kalma mücadelesi ve umut gibi temaları işliyor. Yönetmen Aktaş’ın özgün yorumuyla sahnelenecek olan bu eser, izleyenlere duygusal ve düşündürücü bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Daha oyun için hazırlanan afişin yayınlanmadığı oyun ile ilgili olarak Bulancak Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar da bölgedeki tiyatro severlerin merakla beklediği bu etkinliğin coşkusunu aktardı. BST’nin yeniden perde açması, bölgedeki kültürel yaşamı zenginleştirirken, sanatseverlerin beklentisini karşılamayı amaçlıyor.

Bu özel gecede BST’ye destek vermek ve sanatı paylaşmak isteyen herkesi, Çıkmaz Sokak Çocukları oyununa davet ediyoruz.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.