BULANCAK KAYMAKAMI ÜNAL KOÇ’TAN PAZARCI ESNAFINA ZİYARET

Halkın Taleplerine Kulak Verdi, Sevgiyle Karşılandı

BULANCAK KAYMAKAMI ÜNAL KOÇ’TAN PAZARCI ESNAFINA ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme: 66 views

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, hafta içi Salı günleri kurulan Bulancak pazarını ziyaret ederek, esnaf ve halkla bir araya geldi.

Pazar yerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Koç, alışveriş yapan vatandaşlarla da karşılıklı sohbet ederek, halkın istek ve sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında hem pazarcı esnafının hem de bölge halkının sıcak ilgisiyle karşılanan Koç, onlarla birebir ilgilenerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.

Ziyarete ilçe protokolü de eşlik etti. İlçedeki yöneticiler ve yetkililer, esnafın mevcut taleplerini göz önünde bulundurduklarını belirterek, pazarın genel düzeni ve esnafın karşılaştığı zorluklar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Koç, esnafın sorunlarını not alarak, özellikle ekonomik koşulların getirdiği zorluklar ve pazarcılık faaliyetlerinin daha verimli hale getirilmesi adına yapılabilecekleri değerlendireceklerini ifade etti.

Pazar ziyareti boyunca, yerel halkın kendisiyle samimi bir şekilde ilgilenmesi ve taleplerini doğrudan iletebilme imkanı bulması, Kaymakam Koç’un halkla kurduğu yakın ilişkileri gözler önüne serdi. Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Koç, “Bölgemizdeki pazar esnafımızın sorunlarını çözmek, halkımızın daha iyi hizmet almasını sağlamak için sahadayız. Sorunları yerinde tespit edip gerekli adımları atacağız” dedi.

Bu ziyaretin, pazarcı esnafına yönelik desteklerin artırılması ve pazar düzeninin iyileştirilmesi için atılacak yeni adımların başlangıcı olacağı öngörülüyor. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar, Kaymakam Koç ve ilçe protokolüne gösterdikleri ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.