BULANCAK SANAYÄ° ESNAFINDAN BELEDÄ°YE BAÅžKANINA DESTEK ZÄ°YARETÄ°

Yakup Zeren Sanayi Sitesi BaÅŸkanı Tuncay Akın ve beraberindeki heyet, Bulancak Belediye BaÅŸkanı Necmi Sıbıç’ı makamında ziyaret etti.

BULANCAK SANAYÄ° ESNAFINDAN BELEDÄ°YE BAÅžKANINA DESTEK ZÄ°YARETÄ°
Yayınlanma: Güncelleme: 272 views

Bulancak’ın ekonomisine büyük katkı saÄŸlayan Yakup Zeren Sanayi Sitesi BaÅŸkanı Tuncay Akın ve beraberindeki heyet, Bulancak Belediye BaÅŸkanı Necmi Sıbıç’ı makamında ziyaret ederek yeni döneminde baÅŸarılar diledi.

 

Yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin yanı sıra sanayi esnafının da katıldığı kalabalık ziyarette, Bulancak ekonomisinin lokomotifi olan sanayi esnafının desteği ve ilgisi dikkat çekti.

 

Ziyaret sırasında BaÅŸkan Tuncay Akın, Bulancak Belediye BaÅŸkanı Necmi Sıbıç’a sanayi esnafının beklentilerini ve ihtiyaçlarını ileterek, bölgedeki iÅŸbirliÄŸinin güçlendirilmesi ve ekonomik kalkınmanın desteklenmesi konusunda kararlı olduklarını belirtti. Sanayi esnafı da ziyarette bulunarak, belediye baÅŸkanına desteklerini ve iÅŸbirliÄŸi çaÄŸrılarını iletti.

 

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Bulancak’ın sanayi potansiyelinin ve iÅŸ dünyasının önemi vurgulanarak, Belediye-Sanayi iÅŸbirliÄŸinin daha da güçlendirilmesi ve bölgedeki ekonomik büyümenin artırılması hedeflendiÄŸi ifade edildi. BaÅŸkan Necmi Sıbıç da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, sanayi esnafının görüşlerini dikkate alacaklarını ve ortak projeler geliÅŸtirmek için çalışacaklarını belirtti.

 

Bulancak ekonomisinin canlanması ve sanayi alanındaki gelişmelerin desteklenmesi adına gerçekleşen bu ziyaret, bölgedeki işbirliği ve dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

 

 

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.