ÇANDIRSPOR KULÜP BAŞKANI ÜNAL ÇAKIR

Bunu gerçekleştirecek güçteyiz. Bu doğrultuda inanarak hareket ettiğimizde başarı kendiliğinden gelecektir

ÇANDIRSPOR KULÜP BAŞKANI ÜNAL ÇAKIR
Yayınlanma: Güncelleme: 367 views

Giresun Çandırspor Kulüp Başkanı Ünal Çakır İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr’ye yazılı açıklamada bulundu.

 

 

Çandırspor Kulüp Başkanı Ünal Çakır, “ 2022-2023 sezonunda Çandırspor olarak 4 kategoride mücadele vereceğiz. Bu kategoriler A takım, U-18, U-17 ve U-13 olmak üzere 4 takımla mücadele edeceğiz. Başvurumuzu ASKF ‘ye yaptık. Çandırspor olarak amacımız Giresun’daki çocukların ve gençlerin spor yapmasını sağlamaktır. Bu uğurda Çandırspor olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekten kaçınmayacağız” dedi.

 

 

Öte yandan Çandırspor Kulüp Başkanı Ünal Çakır, Giresunlu ailelerin çocuklarını Çandırspor’ a yönlendirilmeleri için çağrı yaptı. Bu doğrultuda hem Giresun’da spor camiası hem de aileler çok şey kazanacağını inandıklarını söyledi.

 

 

Özellikle Giresun’da futbol spor branşında alt yapı olmadan başarının olamayacağının altını çizerek bu sene 3 alt yapı takımı oluşturduklarını belirten Kulüp Başkanı Çakır, “Çandırspor’u gelecek sene 6 takıma çıkarmayı planlıyoruz. Bunu gerçekleştirecek güçteyiz. Bu doğrultuda inanarak hareket ettiğimizde başarı kendiliğinden gelecektir” dedi.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.