CENNET, ANALARIN AYAĞI ALTINDADIR

Anasının duasını alan bir evlat, milletini baş üstünde tutacaktır.

CENNET, ANALARIN AYAĞI ALTINDADIR
Yayınlanma: Güncelleme: 430 views

Bir Hadis-i Şerif’te Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) “Cennet, anaların ayağı altındadır” buyurmuştur. Anasının hayır duasını alan evlat ebedi âlemde de mutlu olacaktır. 

İşte böylesine çıkılan bir Milletvekili yolunda bulancakhaber.com.tr ve BULANCAK HABER sosyal medya alanında gördüğüm bu güzel fotoğrafı bende paylaşmak istedi.

Kaçınılmaz teknolojinin ve interaktif bir ortamda süreklilik arz eden sunumlarımı bazen böylesi doğal ve doğal olduğu kadar da samimi gördüğüm paylaşımlarla taçlandırıyorum.

Sosyal medya mecrası işte böylesi kadirşinas bilen evlatların görüntüleri ile mesaj veren sunumlarının örnek verecek paylaşımların alanı olmalıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun 2. Sıra Milletvekili adayı Reşat Özdemir, Annesi Hacı Hafız İmran Özdemir’in elini öperek ve hayır duasını alarak başladığını paylaşımda biz diyoruz ki, “Anasının duasını alan bir evlat, milletini baş üstünde tutacaktır”

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.