ELMASIM DONDURMA BULANCAK’IN LEZZET DURAĞI

Elmasım Dondurma ve Fındık, bölgemizde sadece iş ve aş sunmuyor…

ELMASIM DONDURMA BULANCAK’IN LEZZET DURAĞI
Yayınlanma: Güncelleme: 121 views

Giresun ve çevresinde marka patenti bulunan Elmasım Dondurma, lezzet yelpazesine sürekli yenilerini ekleyerek bölge halkına gerçek bir lezzet şöleni sunuyor.

İşletme sahibi Elmas Aşar ve oğlu Evren Aşar, daha önce bölgemizin ve ilçemiz Bulancak’taki fındık bahçelerinde yetişen ve halk arasında kokulu üzüm olarak bilinen İzabella üzümünden dondurma yaparak büyük beğeni toplamıştı.

Elmasım Dondurma, şimdi de beş yeni dondurma çeşidini daha halkın beğenisine sunuyor. Matcha çayı dondurma, Menekşe dondurma, Ejder meyveli dondurma, Mocha kahveli dondurma ve Belçika bitter çikolata dondurma.

Elmasım Dondurma Sorumlusu Kerim Aşar, bu yeni lezzetleri TRT Bulancak Temsilcisi ve Bulancak Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a tanıttı.

Mehmet Yaşar, her bir dondurmanın farklı aroması ve tadı olduğunu belirterek, “Birbirinden özel ve güzel hazırlanmış bu dondurmaları bölgemiz ve ilçemiz insanına sunan işletme sahiplerini kutlarım. Elmasım Dondurma ve Fındık, bölgemizde sadece iş ve aş sunmuyor, aynı zamanda Bulancak ilçesinde mutlaka durulması gereken bir lezzet molası alanı olarak öne çıkıyor,” dedi.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.