ELVAN IŞIK GEZMİŞ, REŞAT NURİ ÖZDEMİR VE HAKAN ADANIR HALK İLE KUCAKLAŞTILAR

YOLUN SONUNDA HERKES BİLSİN Kİ AYDINLIK TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ

ELVAN IŞIK GEZMİŞ, REŞAT NURİ ÖZDEMİR VE HAKAN ADANIR HALK İLE KUCAKLAŞTILAR
Yayınlanma: Güncelleme: 341 views

Reşat Nuri Özdemir, Elvan IŞIK Gezmiş ve Hakan Adanır Bulancak ilçe örgütünü ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu ve Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç ile ilçe parti örgütü yarınlara umut dolu, enerjisi yüksek bir toplantı gerçekleştirdik.

 

 

Bulancak İlçe toplantısında CHP Milletvekili adaylarının konuşmalarında önümüzde ki seçimi açık ara ile kazanacağımızın/kazanmamız gerektiğinin altı çizildi. Bulancak ilçesinde gerçekleşen buluşmada, “BİZ HUKUK İÇİN, ADALET İÇİN, HUZUR VE BEREKET İÇİN YOLA ÇIKTIK, YOLUN SONUNDA HERKES BİLSİN Kİ AYDINLIK TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ” sözleri ifade edildi.

 

 

Parti toplantısından sonra Bulancak ilçesinde adeta çıkartma yapan ve hep birlikte Bulancak sokaklarında, cadde ve pazarda esnaflarıyla ve de yurttaşlarla buluşan CHP Milletvekilleri adayları Elvan IŞIK Gezmiş, Reşat Nuri Özdemir ve Hakan Adanır halk ile kucaklaştılar.

 

 

CHP Milletvekilleri Bulancak halkıyla dertleşti, halkın İlgi ve alakasıyla yoğunlaşan ve umudumuzu çoğaltan buluşmada Milletvekilleri halka seslendi.

 

 

Milletvekilleri Elvan IŞIK Gezmiş, Reşat Nuri Özdemir ve Hakan Adanır, “EMİN OLUN HERKES SABIRSIZLIKLA 14 MAYIS’I BEKLİYOR. ÇÜNKÜ YURTTAŞLAR PAHALILIKTAN, YOKLUKTAN BIKMIŞ USANMIŞ DURUMDA. EVET; TOPYEKÜN KURTULUŞUMUZ MEVCUT HÜKÜMETİ GÖNDERMEKTEN GEÇİYOR. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, BAHARA KAVUŞACAĞIZ” dediler.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.