EMİN BATU AKKAYA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU.

Emin Batu Akkaya’nın İlimize, ilçemize ve bölgemize Türkiye ikinciliği kazandırmasından dolayı tebrik ediyoruz.

EMİN BATU AKKAYA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU.
Yayınlanma: Güncelleme: 207 views

Balıkesir’de Okullar arası yıldızlar Greko Romen Türkiye şampiyonasında 41 kiloda Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu Emin Batu Akkaya Türkiye ikincisi oldu.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Müsabakalarında Emin Batu Akkaya birinci olmuş ve Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştı.

14-16 Nisan 2023 tarihleri arasında Tokat İlinde devam eden Okul Sporları Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Müsabakalarında; 41 kg Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi ve aynı zamanda Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu burada da başarıya ulaştı.

Derece elde eden sporcumuz 20 Mayıs 2023 tarihinde Balıkesir’ de düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılarak burada da Türkiye ikincisi olarak Giresun ve ilçemiz Bulancak da büyük mutluluk yaşattı.

Güreş Antrenörümüz Ömer Faruk Sipahi’nin çalıştırdığı Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Emin Batu Akkaya’nın başarısını kutluyoruz. İlimize, ilçemize ve bölgemize Türkiye ikinciliği kazandırmasından dolayı tebrik ediyoruz.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.