GİRESUN ECZACI ODASI; ACILARA MERHEM OLMAK İÇİN DEPREM BÖLGESİNDE

Yaşar’a konuşan Sosyolog ve Eczacı Elvan Işık Gezmiş,

GİRESUN ECZACI ODASI; ACILARA MERHEM OLMAK İÇİN DEPREM BÖLGESİNDE
Yayınlanma: Güncelleme: 497 views

Türkiye genelinde tüm eczacılarımız gibi Giresun Eczacı Odası olarak deprem bölgesinde ki mağduriyet yaşayan insanlarımız için canla başla çalıştıkları objektiflere yansıdı.

 

 

Sağlık hizmetinin olmazsa olmazlarından bir tanesinin ilaç ve eczacılık hizmeti olduğunu belirterek, deprem bölgesinde yıkılan, yok olan eczanelerin bulunduğu bir bölgede insanlarımız acısına bir merhem olabilmek adına “GİRESUN ECZACI ODASI” deprem bölgesinde insanlarımızın acısına ortak oldular.

 

 

bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, deprem bölgesinde kurulan, tamamı eczacılar tarafından organize ve finanse edilen, 81 ilden gönüllü eczacılarımızın çalışmasıyla oluşan çalışma alanında Giresunlu Sosyolog ve Eczacı Elvan Işık Gezmiş yaptığı telefon görüşmesinde duygularını anlattı.

 

 

Yaşar’a konuşan Sosyolog ve Eczacı Elvan Işık Gezmiş,  “deprem bölgesinde kaybettiğimiz meslektaşlarımız, çalışanlarımız, onların yakınları, yaralı ya da mağdur meslektaşlarımız ve bölge halkının bu acılı gününde onların yanında acılarına ortak olmak istedik” dedi.

 

 

Depremden etkilenen 10 ilde eczanelerin bir an evvel normal faaliyete geçmesi bölgedeki vatandaşlarımızın sağlığı açısından çok büyük bir önem arz ettiğini belirtildi.

 

 

Mehmet Akif ÇİLESİZ  / Mine ERDOĞAN / Kezban BEKTAŞ / Gökçe BÖLÜK KARAMAN / Ural CANTÜRK / Ahmetcan IRMAK / Mesut ÖZTÜRK / Erdem PARÇAL / Seren ŞAHİN / Müğe HIDIR

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.