GİRESUN SANAYİ SİTESİ’NDE DÜKKAN BASTILAR

Giresun’da yabancı uyruklulardan oluşan bir gurup dükkan bastı olay çıkardı, iki kişiyi darp etti.

GİRESUN SANAYİ SİTESİ’NDE DÜKKAN BASTILAR
Yayınlanma: Güncelleme: 121 views

Giresun’da yabancı uyruklulardan oluşan bir gurup dükkan bastı olay çıkardı, iki kişiyi darp etti.

Sanayi sitesine hurda ve kağıt toplamak için gelen kişiler burada esnafla yol verme yüzünden tartıştı.  2 kişinin yaralandığı kavganın ardından sanayi esnafı, basın açıklamasıyla olaya tepki gösterdi.

Yaşanan olayın ardından geniş güvenlik önlemleri altında bir araya gelen sanayi sitesi esnafı ellerinde olaya tepki gösteren dövizlerle basın açıklaması yaptı.

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muammer Usta ise yaptığı basın açıklamasında yabanı uyruklu kişilerin siteye girmelerine izin verilmeyeceğini duyurdu.

Usta açıklamasında, şunları söyledi: “ Sitemizde düzensiz çöp toplayıcılar çalışma saatleri içerisinde esnaf, site çalışanlarını ve iş yaptırmaya gelen misafirlerimizi rahatsız etmekte ve çeşitli huzursuzluklara sebep olmaktadırlar. Sitemizde çöp ve temizlik Belediyemizce düzenli olarak alınmakta, takip edilmektedir.  Bizler aşağıda isim ve imza olan kurumlar bugünden sonra düzensiz çöp toplayıcıları veya başka amaçla siteye girenlere müsaade etmeyeceğiz.

Olay sonrasında sanayi sitesinde güvenlik önlemleri artırıldı.

 

Kaynak:

Giresun’da yabancı uyruklu gerginliği…Sanayide dükkan bastılar

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.