GİRESUNSPOR’UMUZU BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ.

BU TAKIMIN GELECEĞİ OLAN GENÇLERİMİZLE BİR KURTULUŞ SAVAŞI VERECEĞİZ.

GİRESUNSPOR’UMUZU BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ.
Yayınlanma: Güncelleme: 135 views

Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid R. Yamak gündeme ilşikin değerlendirmede bulunduğu basın toplantısında Kulübümüzün geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Nahid R. Yamak, Giresunspor’umuzun bulunduğu dar boğazdan çıkartılması için gerekli adımların el birliği ile atılacağını söyleyerek şunları kaydetti.

“Benim ve yönetim Kurulumuzun amacı; ata tohumları misali koruyup kollamaya çalıştığımız Giresunspor’umuzu futbolda hak ettiği yerde olması, doğru yönetilmesi ve içerisinde bulunduğu dar boğazdan çıkarılması için gerekli adımların atılmasıdır. Bu amaçla da şu andan itibaren tek gayemiz yapamadıklarımıza değil yapmak istediklerimize odaklanmak. Bunu sağlamanın yolu da Giresunspor’umuzu yaşamak, yaşatmak, mücadele etmek ve zor günlerinde yanında yer almakla olacaktır.

Giresunspor’un sıkıntısıyla dertlenip sevincine ortak olanlarla bu yolda yürümeye Çotanak Arma için fedakarlık yapanlarla birlikte mücadelemize devam edeceğiz. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayıp maddi ve manevi tüm gücünüzde yanımızda olacağınıza inancım tamdır” dedi.

TARAFTARLARIMIZ, İŞ ADAMLARIMIZ, SİYASİLERİMİZE ÇAĞRI

“Giresunspor’umuzun daha güçlü bir yapıya sahip olması için taraftarlarımız, iş adamlarımız ve siyasilerimize çağrıda bulunan başkanımız Nahid R. Yamak “Kulübümüzün her zaman yanında olan büyük taraftarlarımız Giresunspor’umuza üye olarak destek olabilir, kulübümüzün içinde bulunduğu bu süreçte forma, ürün, sezonluk bilet satın alarak katkı sağlayabilirler. Buradan gerek yurt içindeki gerek yurt dışındaki  tüm gurbetçilerimize sesleniyorum memleketimize geldiğinizde Çotanak Store’dan alışveriş yaparak kulübümüze destek olmanızı diliyor, istiyoruz. İş adamlarımızdan Loca, saha kenarı LED reklam alanları, stadyum reklam alanları ve stadyum isim sponsorluğu,, antrenman kitleri ve forma sponsorlukları gibi konularda siz değerli iş insanlarımızın desteğini istiyoruz, biliyoruz ki çok önemli ve değerli iş adamlarımız var. Kulübümüze gönül rahatlığıyla yardımcı ve destek olabilirler” dedi.

LÜTFEN TAŞIN ALTINA ELİMİZİ HEPİMİZ BİRLİKTE KOYALIM

“Gelin her zaman olduğu gibi kötü günde de  takımınızı nasıl sahipsiz bırakmadığınızı bir kez daha herkese gösterelim.
Buradan  tüm siyasilerimize samimi bir çağrı yapmak istiyorum. Lütfen taşın altına hep birlikte elimizi koyalım. Başka Giresunspor’umuz yok.. Siyasilerimiz, iş adamlarımız, STK’larımız, Taraftarlarımız, Gurbetçilerimiz bizler Milyonlarca Giresunludan oluşan büyük bir aileyiz, gelin bu büyüklüğün gereğini yapalım.”

GİRESUNSPORUN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OL!

“Yakın tarihte başlatmış olduğumuz üyelik kampanyası ile ilgili bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. Giresunspor’umuzun daha da güçlü bir şekilde yoluna devam etmesinin yolu elbette birlik ve beraberlik duygusuyla hareket etmekten geçmektedir. Belki durumunuz sponsor olmaya elverişli değildir, belki büyük imkanlara sahip değilsinizdir ama en azından kulübümüze kongre üyesi olarak hem maddi anlamda destek olabilir hem de Giresunspor’umuzun geleceğinde söz sahibi olabilirsiniz.”

KOMBİNE ALARAK TAKIMINA DESTEK OL!

“Bu sezon da taraftarlarımızdan kombine bilet konusunda özverili bir yaklaşım bekliyoruz. Giresunspor’umuza sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu sezon ki kombine bilet fiyatlarımızı
Kale arkaları: 750 TL
Doğu ve Batı Üst: 1000 TL
Doğu alt: 2000 TL
Batı alt: 4000 TL  olarak belirledik. Sezonluk biletlerimiz bu hafta içerisinde satışa sunulacak, internet üzerinden ve Passolig gişelerinden taksitlendirme imkanı da sağlayacağız. Ben taraftarımızın bu konuda duyarlı davranacağına ve bizleri yalnız bırakmayacağız inanıyorum.”

VALİLİK ONAYLI BİR DESTEK KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ.

“Valiliğimiz onayı ve nezaretinde kulübümüzün borçlarını azaltmak ve destek sağlamak amacıyla bir kampanya başlayacağımızın duyurusunu buradan yapmış olalım.. Hep birlikte bu takımı ayağa kaldırmak için bir Giresun imecesine/yardımlaşmasına ihtiyacımız var. Bu memleketin insanları yardımseverdir, zor günde dayanışmayı çok iyi bilir. Yakın zamanda detaylarının sizlerle paylaşacağımız kampanya ile Giresunspor’umuz için bağış yapan tüm destekçilerimize teşekkür edeceğiz.”

TRANSFER TAHTASINI AÇMAK İÇİN 109 MİLYON TL ÖDEME YAPMAMIZ GEREKİYOR

“109 milyon borç tahta için Ocak ayına kadar ödenmesi gereken meblağ. Biz yönetim olarak bunun belli bir kısmını karşılamak için elimizden geleni yapacağız ancak sadece yönetim kurulumuzun çabalarıyla çözebileceğimiz bir sorun değil maalesef. Samimi olarak söylüyorum hep birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz bir borç da değil. Biz istersek Giresunlu isterse bu borcun altından kalkabiliriz. Devre arasına kadar mevcut kadromuzla mücadele edip devre arası el birliği ile bu sorunu aşmalıyız. Bazı temaslarımız ve bazı projelerimiz var tüm iyi niyetimizle bu projeleri hayata geçirmeye çaba göstereceğiz.”

BU TAKIMIN GELECEĞİ OLAN GENÇLERİMİZLE BİR KURTULUŞ SAVAŞI VERECEĞİZ.

“Geçtiğimiz sezon kadromuzdan Savicevic, Senghor, Onurcan, Farukcan, Kadir Seven, Merthan, Talha, Erkan Anapa, Şahin ve Alperen ile yolumuza devam ediyoruz. Kiralıktan dönen Erol Can, Çekdar, Göktan, Fatih, Anıl Yiğit, Ertuğrul ve Furkan’ı da tekrar kadromuza dahil ettik. 16 tane de alt yapımızdan U-19 ve U-17 takımımızdan gençlerimiz kamp döneminde ve sonrasında performanslarına göre kadromuzda olacak. Gençlerimize bizler güveniyoruz. Mücadeleleri ile Giresunspor’umuza katkı yapacaklarına yürekten inanıyoruz.  Bunların haricinde geçmiş sezon kadromuzda yer alan Ramon Arias ve Robert Mejia’yı tekrardan kadromuza dahil etmek için girişimlerimiz sürüyor. İnşallah olumlu sonuç alacağız. Kadromuzdan mevcut oyuncularımız, kiralıktan dönen oyuncularımız ve alt yapıdan a takımımıza dahil ettiğimiz, bu takımın geleceği olan gençlerimizle bir kurtuluş savaşı vereceğiz ve bu memleket o kurtuluş savaşlarından bundan önce olduğu gibi yine galip ayrılmak için terinin son damlasına kadar mücadele edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu arada takımımızdan ayrılan oyuncularımızdan bazılarının sözleşmelerinde olan madde gereği alt ligde serbest kaldılar. Bu konuyu da yeri gelmişken burada dile getirmek istiyorum.”

TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ MUSTAFA KAPLAN ÇOK DEĞERLİ BİR HOCADIR.

“Hocamız kulübümüzü tanıyan bilen, bu zor günlerde maddi beklentisi olmadan bu kulüp için elini taşın altına koymuş değerli bir hocadır. Mustafa hocamız yeni yetenekleri tüm futboluna kazandırma konusunda yetkin bir isim.  Gençlerimiz için de büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Ben Giresun çocuklarının bu şansı iyi değerlendireceğine inanıyorum. Bu konuda camiamızdan destek bekliyoruz birlikte zorlukların üstesinden geleceğiz. Bu takım bizim takımımız, bu arma bizim geleceğimiz, bunun için birlik ve beraberlikle hep birlikte takımımıza destek olacak mücadele edeceğiz.
İşimizin zor ve yolumuzun dikenlerle dolu olduğunun farkındayız ancak davamızın büyüklüğü, gönül verdiğimiz yeşille beyazın galibiyetlerini gölgeleyemeyecektir.

Şahsım başta olmak üzere tüm kadromuzla birlikte dik duruşumuz devam edecektir. Gözlerini yaralar korkusuyla güneşe bakamayanlar, bizlerin ağladığını iddia ederken; son sözü bu şehrin bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyecek olan yürekli taraftarları ve her zaman arkalarında durmaktan vaz geçmeyeceğimiz oyuncularımız söyleyecektir.

Bu önemli görevi devraldığımız günden itibaren yola iyi düşünerek, hoşgörü ve sabırla çıktık. Bizler Giresun’u ve Giresunspor’u köklerimizden gelen bir bağ ile sayıp seviyoruz. Bu nedenle de “yol” değil “yollar” bulmak azminde olacağız. Sporda aslolan ve takımı kazandıran “takım ruhudur.” Bizlerin gayesi de tüm Giresun halkıyla aynı ruhu yaşamaktır.

Bunu hep birlikte başaracağız ve Giresunspor’umuzu birlikte ayağa kaldıracağız. Hepinize saygılar sunuyorum.”

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.