GÜRSOY’A ADD’DEN TAM DESTEK

BASRİ GÜRSOY KİMDİR?

GÜRSOY’A ADD’DEN TAM DESTEK
Yayınlanma: Güncelleme: 289 views

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Saymanı Basri Gürsoy, memleketi Giresun’da Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Memleketi Giresun ve Bulancak’ta büyük heyecan yaşatan ADD Genel Saymanı Gürsoy’un tanıtım toplantı programı öncesinde Bulancak Haber canlı yayında yaptığı açıklamalar ve sonrasında tanıtım programındaki konuşmaları büyük beğeni aldı.

 

Sosyal medya alanında canlı yayına katılan ve sosyal medya internet gazetesine açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Giresun milletvekili aday adayı Basri Gürsoy kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığını dile getirdi.

 

Gürsoy, Cumhuriyet Halk Partisi tanıtım programında 14 aday arasında tanıtımı yapılarak kürsüyü davet edilmesi objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

 

BASRİ GÜRSOY MEHMET YAŞAR CANLI YAYIN PROGRAMI  :     https://www.youtube.com/live/8lL9CqwoGoQ?feature=share

CHP GİRESUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARININ TANITIM VİDEOSU  :    https://fb.watch/jyuT-swcUP/

 

 

 BASRİ GÜRSOY KİMDİR?

 

Basri Gürsoy, 1961 yılında Piraziz İlçesi Bozat Köyünde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Bozat’ta, lise eğitimini ise Trabzon’da tamamlamıştır. 1982 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmuştur.

 

Sırasıyla Giresun’da Karadeniz Eczacılar Kooperatifi Mesul ve İşletme Müdürlüğü, 1986 yılında Trabzon Eczacılar Kooperatifi kurucu üyeliği, Mesul ve İşletme Müdürlüğü,  yönetim kurulu murahhas üyeliği,Trabzon Çağdaş Eczacılar Yapı Kooperatifi kuruculuğu ve başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

 

Türkiye’de bulunan 16 Eczacı Kooperatifi ile birlikte 1989 yılında kurulan Tüm Ecza Kooperatifleri Birliği kurucu üyeliği ve 2 dönem yönetim kurulu üyeliği, Dünya Uuslararası İlaç Araştırma (IMS) Karadeniz temsilciliği yapmıştır. İlaç sanayii ve kooperatifçilik ile ilgili  25’ten fazla seminer için yurtdışı çalışmalarına katılan Gürsoy Türk Eczacılar Birliği’nde delege ve komisyon üyelikleri yapmıştır.

 

1995 Trabzon Atatürkçü Düşünce Derneği kurucu üyeliği, Bulancak Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı, CHP Bulancak İlçe Yöneticiliği’nin yanında 25-26. Dönemler milletvekili Adayı.

 

Özel Tıp Merkezi ve özel hastane kuruculuğunun yanında Bulancak’ta özel öğretim ve rehabilitasyon merkezi halen devam etmektedir. Bulancak’ta Gürsoy Eczanesi sahibi olan Basri Gürsoy halen Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Saymanlığı yapmaktadır.

 

Bir kız ve bir erkek çocuğu bulunan Basri Gürsoy İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.