GUSTO DAMAK TADI, GİRESUN’DAN BULANCAK’A

Gökhan Güner ve Yalçın Zehir Giresun’da başladıkları lezzetin ilk şubesini Bulancak’a taşıyor.

GUSTO DAMAK TADI, GİRESUN’DAN BULANCAK’A
Yayınlanma: Güncelleme: 984 views

İdealist ve vizyon sahibi genç girişimciler Giresun’da bulunan Gusto Damak Tadı  ‘nun ilk Şubesini Bulancak ilçesine taşıyorlar.

Gusto Damak Tadı, Giresun’dan Bulancak’a Lezzet Yolculuğuna Çıkıyor! İşletmeciler Gökhan Güner ve Yalçın Zehir, Bulancak’ta Damakları Şenlendirecek.

 

Giresun’un eşsiz lezzetlerini başarıyla bir araya getiren Gusto Damak Tadı, Gökhan Güner ve Yalçın Zehir iş birliğiyle Bulancak’ta nefes kesici bir lezzet deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Damak Tadı İşletmesi, bölgedeki gastronomi sahnesine heyecan katmayı amaçlıyor. Bu amaçlada Bulancak İlçesinde büyük bir tıtızlıkle çalışmaları yerinde incelediler ve takip ediyorlar.

 

Gusto Damak Tadı’nın Bulancak şubesinin açılışına dair beklenen tarih beklene dursun iki deneyimli işletmeci, Giresun’un zengin mutfak kültürünü Bulancaklılarla buluşturarak ilçemizde benzersiz bir lezzet alternatifi sunmayı hedefliyor.

 

 

İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a Gökhan Güner, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bulancak, kendine özgü mutfağı ve sıcak misafirperverliğiyle tanınan bir şehir. İşte bu özel atmosferde, Gusto Damak Tadı olarak, Giresun lezzetlerimizi sunmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. Yalçın Zehir ile birlikte, Bulancak’ta unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkıyoruz” dedi.

 

 

Gusto Damak Tadı İşletmesi, şık atmosferi ve özenle hazırlanırken zengin ve birbirinden farklı menüsü ile Bulancaklılara unutulmaz bir gastronomik deneyim sunmayı amaçlıyor. Açılış gününde, bölge sakinlerini ve lezzet meraklılarını bekleyen sürprizlerle dolu bir gün geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

Haberimizi takip ederek, Gusto Damak Tadı’nın Bulancak’ta yaratacağı lezzet dalgasını kaçırmayın!

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.