HALKIN BEKLENTİLERİNİN ÜSTÜNDE ÇALIŞACAĞIZ

ortak düşünce, Bulancak’ın daha da güzelleşmesi ve halkın refahının artması için ellerinden geleni yapacaklarını söylemeleri oldu.

HALKIN BEKLENTİLERİNİN ÜSTÜNDE ÇALIŞACAĞIZ
Yayınlanma: Güncelleme: 112 views

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve Meclis Üyeleri ile buluştu

 

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ ı, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerini makamında ağırladı. Kaymakam Koç, ziyaretleri sırasında konuklarına tebriklerini ileterek, görevlerinde başarılar diledi.

 

Bu önemli buluşmada, Bulancak’ın kalkınması ve ilerlemesi için yapılacak işbirliği ve koordinasyonun önemine vurgu yapıldı. Kaymakam Ünal Koç, birlikte çalışmanın ve ortak hedeflere odaklanmanın, bölgenin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti.

 

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise, Bulancak’ın daha da güzelleşmesi ve halkın refahının artması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Meclis üyeleri de, hizmet etmek için seçildikleri Bulancak halkına en iyi şekilde hizmet etme kararlılıklarını dile getirdiler.

 

Bu bir araya gelme, Bulancak’ın yönetiminde işbirliği ve uyumun önemini vurgulayarak, halkın beklentilerini karşılamak ve şehrin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için kararlılıkla devam edileceğini gösterdi.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.