İŞ BANKASI YETKİLİLERİ USTAM SİMİT EVİ’NDE

İş Bankası Yetkilileri Bulancak’ta Simit Evi’nde Ticari İlişkileri değerlendirdi.

İŞ BANKASI YETKİLİLERİ USTAM SİMİT EVİ’NDE
Yayınlanma: Güncelleme: 698 views

Bulancak’ta yer alan Ustam Simit Evi, önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. İş Bankası Bulancak Şubesi Müdürü Alper Takoğlu ve Ticari Müşteri Temsilcisi Emre Tuncer’in ziyareti objektiflere böyle yansıdı.

Yapılan ziyarette Ustam Simit Evi’nde iş dünyasındaki güncel konuları ele aldılar. Bulancak Ustam Simit Evi’nde çay ikramıyla karşılanan İş Bankası yetkilileri, Simit Evi sahibi Şenol Usta ve Hasibe Usta ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Bu samimi ortamda, yerel işletme sahiplerinin karşılaştığı ticari ve güncel sorunlar masaya yatırıldı.

Ziyaret sırasında, İş Bankası yetkilileri, Bulancak bölgesindeki ticari faaliyetlerin seyrini değerlendirerek işletme sahiplerine destek olma ve çözüm sunma konusunda kararlılıklarını vurguladılar. İş Bankası’nın yerel ekonomiye sağladığı katkılar ve sunduğu hizmetler konusunda bilgi alışverişi yapıldı.

Ziyaretin sonunda, İş Bankası yetkilileri ve Simit Evi sahipleri, işbirliği ve dayanışma ruhuyla dolu bir buluşmayı tamamlamış olarak ayrıldılar. Güncel ve ticari konularda yapılan değerlendirmelerin, yerel işletmelerin ve ekonominin gelişimine katkı sağlayacağına inanılıyor.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.