Yayınlanma:

İŞ İNSANI MURAT YAŞAR, PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Yaşar Grup Ailesi herkesin ramazan ayını kutlayarak, hayırlı Ramazanlar diledi.

Giresun’un Bulancak İlçesinde yaşayan iş insanı Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, mübarek Ramazan ayı münasebetiyle personeline iftar yemeği organize etti.

 

 

Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, eşi Eda Yaşar ve çocukları Yiğit ve Engin Yaşar ile birlikte iftar yemeğine katılan tüm personelini tek tek kapıda karşıladı. Yaşar Grup Ailesi herkesin ramazan ayını kutlayarak, hayırlı Ramazanlar diledi.

 

Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar ve ailesi, “Bu yılda Allah bana sizin gibi kıymetli iş arkadaşlarımla, dostlarımla iftar açmayı nasip etti. Sizler iftar soframı şereflendirdiniz, bereketlendirdiniz, Allah’ta siz ve aile bireylerinizin işlerini, güçlerini bereketlendirsin. İnşallah bu iftar geleneğimizi sürdürmeye devam edeceğim. Benden sonraki neslimin de bu geleneğime uymasını vasiyet ediyorum” dedi.

 

 

 

Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir ayda böylesi birlik ve beraberliğin kendilerini manevi olarak büyük mutluluk ve huzur verdiğini söyleyen Yaşar Ailesi “iftar programımıza katılan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum. Yaşarlar Grup olarak Ordu, Giresun ve Bulancak ilçemizde daha güzel yerlere taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

Edinilen bilgiye göre iftar yemeği adeta birlik ve beraberliğin yanı sırada özlemi duyulan bir program olarak nitelendirildi. İlçemizin sevilen renkli siması ve Emekliler Platformu Giresun İl Başkanı Oğuzhan Güner’in takdimleri doğrultusunda, Bölgemizin sevilen aranan Yerel Sanatçısı Onur Yılmaz’ın ruhumuzu dinlendirdiği ezgiler eşliğinde devam etti. Program da Yaşarlar Grup’ta uzun süreli çalışanlara birlikte olmanın ayrıcalığı yaşatılarak onur belgesi verildi.

 

 

Bulancak, Giresun ve Ordu şubelerinde her biri birbirinden değerli mesai arkadaşlarına Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, Eda Yaşar ve çocukları Yiğit ve Engin Yaşar onurluk belgelerini takdim etti. Daha sonra Giresun Nizamiye Kur’an Kursu Öğretmeni Ali Öksüz Kur’an-ı Kerim tilaveti ve iftar yemeği sonrası yapılan dua ile program tamamlandı.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.