KANSER HASTALARININ ÇAĞRISIDIR

GİRESUN’UN ACİL ONKOLOJİ DOKTORU İHTİYACI VAR!

KANSER HASTALARININ ÇAĞRISIDIR
Yayınlanma: Güncelleme: 172 views

Giresun Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Ali Temür kendi sayfasında ve Milletin odasında Giresun’un sorunu olan,  Onkoloji Doktoru konusunda kendisini ziyarete gelen Sağlık üst düzey yöneticileri bir sunum yaptılar mı?

M.V. kendi sayfasında yazdığı “Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet BULUT, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet ŞAHİN, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl KULAKLI ile Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Berkan ŞAHİN Gazi Meclisimizde misafirimiz oldular. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” sözlerinden ötesinde, ne konuşulduğu, Giresun halkına müjdesi var mı dedirtti.

bulancakhaber.com.tr olarak sürekli gündemde tutuğumuz ve her platformda dile getirdiğimiz Giresun’un sağlık hizmetlerindeki eksikliklerle başa çıkmak için ileriye dönük bir çözüm arayışı içinde olup olmadığı ve Onkoloji Doktoruna çok acil ihtiyaç duyulduğunu son yaptığımız canlı yayında haykırdık.

Ayrıca M.V. sayfasında kendisine yazı yazan Yorumlar arasında olan yorumları da sizlerle paylaşıyorum.

Cavit Özdemir;

Giresun a kalıcı bir onkoloji dr u verdirin tayin işleri ile uğraşmayın

Birgül Karakadıoglu;

Değerli vekilim goreleye doktor istiyoruz göz doktoru”

Yapılan ziyarette ki yüzlerin oldukça mutlu olduğu bir fotoğraf karesinde inşallah Giresun halkı için önemli alanda uzman doktor eksikliğinin çözmek konusunda karar alınmıştır dedirtti.

Onkoloji doktorlarının Giresun’a atanması, kanserle mücadelede sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmanın yanı sıra, hastaların erken teşhis ve etkili tedaviye erişimini sağlayacaktır. Bu da bölgedeki insanların sağlık ve yaşam kalitesini önemli ölçüde artıracaktır.

Giresun’un acil Onkoloji doktoru ihtiyacı, sağlık hizmetlerine duyulan güçlü bir talebi sizlere duyuruyoruz. Bu çağrıya kulak vererek, Giresun’un sağlık alanındaki potansiyelini tam anlamıyla gerçekleştirmek için adımlar atılması gerekmektedir. Uzman doktor eksikliğinin giderilmesi, Giresun’un sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve bölge halkının refahının artırılması açısından hayati öneme sahiptir.

https://www.facebook.com/bulancakhaber.com.tr/videos/1108617826957027

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.