KARAOĞLANOĞLU; SEFER BİZİM, ZAFER ALLAH’INDIR.

Aday adaylığı başvurumu resmî olarak ilçe başkanımız Necati Yıldırım’a yapmış bulunmaktayım.

KARAOĞLANOĞLU; SEFER BİZİM, ZAFER ALLAH’INDIR.
Yayınlanma: Güncelleme: 219 views

Sosyal Medya alanında Bulancak Adalet ve Kalkınma Partisi Bulancak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu resmi olarak yaptığı başvurusunun da aynı şekilde sosyal medya aracılığı ile paylaştı.

Hamit Karaoğlanoğlu, Kasım ayının ilk günlerinde sosyal medya aracılığı ile paylaştığı açıklamayı kendi sayfasında şu şekilde paylaşmıştı.


Hamit Karaoğlanoğlu,  Kıymetli hemşehrilerim siz kıymetli dostlarımızla ve siyasi büyüklerimle yapmış olduğum istişareler sonucunda Bulancak Belediye Başkanı Aday adayı olmaya karar verdim. Çıkmış olduğum bu yolda dua ve desteklerinizi bekler saygı ve hürmetlerimi sunarım” dedi.

Sosyal Medya alanında Bulancak Adalet ve Kalkınma Partisi Bulancak Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu şimdi de aynı şekilde sosyal medya aracılığı ile bu duyurusunu resmileştirdiği görüntüyü ve sözlerini siz değerli takipçilerimize sunuyoruz.

 

 

Hamit Karaoğlanoğlu, “ Aday adaylığı başvurumu resmî olarak ilçe başkanımız Necati Yıldırım’a yapmış bulunmaktayım.

Sefer bizim, zafer Allah’ındır” dedi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.