MUHTAR ADAYI AKKAYA; “HALKA HİZMET HAKK’A HİZMET”

Akkaya, veren el ile alan eli buluşturacakları bir sevgi yumağına dönüştüreceklerini belirtti.

MUHTAR ADAYI AKKAYA; “HALKA HİZMET HAKK’A HİZMET”
Yayınlanma: Güncelleme: 748 views

Giresun Bulancak İlçesi’nde İlk Muhtar adaylığını açıklayan ve ilkleri yaşatmaya devam eden İhsaniye Mahalle Muhtar Adayı Ümit Akkaya’ya büyük sevgi gösterisi sunuluyor.

Bulancak İhsaniye Mahallesi’nden Muhtar Adayı Ümit Akkaya’ya sevgilerini “HALKA HİZMET HAKK’A HİZMET” sloganı ile araçlarına Akkaya’nın resmini yerleştirdikleri bu sevginin sonuçlarda büyük etkisi olacağını şimdiden gösterdiği görüldü.

 

 

Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlerde Bulancak ilçesinde ilk muhtar adaylığını açıklayan Ümit Akkaya’ya her geçen gün sevginin büyüdüğü ve desteklerini açık bir şekilde göstermeye başlayan mahalle sakinlerinin yaptıkları objektiflere böyle yansıdı. Edindiğimiz bilgiye göre şu anda araçlarına muhtarın resmini yerleştirmek için reklamcılara sipariş veren kişilerin sayısının ilerleyen günlerde artacağı öğrenildi.

 

Yakın biz zaman içinde azaları ile objektiflerin karşısına geçmeye hazırlanan Ümit Akkaya kendisine gösterilen ilginin kendisine çok büyük bir sorumluluk verdiğini ve bu sorumluluğu bir ekip içinde veren el ile alan eli buluşturacakları bir sevgi yumağına dönüştüreceklerini belirti.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.