NEFES ALACAĞINIZ BİR YER; “RESPİRA”

Giresun Bulancak ilçesinde RESPİRA CAFE –RESTAURANT açıldı.

NEFES ALACAĞINIZ BİR YER; “RESPİRA”
Yayınlanma: Güncelleme: 876 views

Anlamı “NEFES ALMAK” olan ve adıyla özleşen ve bir o kadar da mistik-otantik ve bir o kadar da nezih bir işletme Bulancak ilçesinde hizmete açıldı.

 

 

Burcu-Aykut Aydoğdu çifti, kızları Tanemsu ve Aselnaz ile birlikte bir aile işletmesi RESPİRA adıyla artık bölgemizde marka olacak bir CAFE –RESTAURANT açılışı gerçekleştirildi.

 

 

Bulancak Mahallesi Osman Gedikali Caddesi Bulancak 75 Yıl Halk Kütüphanesi’nin sahil yoluna çıkışında hizmet vermeye başlayan RESPİRA CAFE –RESTAURANT artık misafirlerinizi, eşinizi, ailenizi ve dostlarınızla özel ve günün yorgunluğunu atacağınız bir işletme olarak gösteriliyor.

 

 

Uzun yıllar Almanya da İnşaat Restorasyon işlerinde bulunan işletme ve iş yeri sahibi Aykut Aydoğdu ve Turizm sektöründe var olan eşi Burcu Aydoğdu, doğup büyüdükleri memleketleri Giresun Bulancak ilçesinde yatırım yaparak bölge halkının nefes alacağı bir ortam sundular.

 

 

21 yıldan bu yana yurt dışında bulunan Aydoğdu ailesi çok sevdikleri memleketi Bulancak’ta istihdama yönelik birikimlerini müteşebbis İş İnsanı olarak sunmanın haklı gururu ve onurunu yaşadıkları görüldü.

 

 

RESPİRA CAFE –RESTAURANT özel günlerinizde ve size özel ister mini yaz bahçesinde, ister açık alanda ve isterseniz balkon katında sizlere hizmet etmek için nefes alacağınız işletmede zengin ve bol çeşit menüsüyle siz değerli müşterilerini bekliyorlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (2)

  1. Mükemmel bir yer en kısa zamanda tadım için orada olacağım bulancak için yapılan en güzel mekanlardan biri bence

YORUM YAZ

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.