ÖĞRETMEN; EZGİ YAŞAR YONKUÇ

Deprem bölgesine ilimizden, bölgemizden, Ülkemizden ve dünyanın herhangi bir köşesinden uzanan tüm yardım eden insanlarımızdan “ALLAH RAZI OLSUN”   

ÖĞRETMEN; EZGİ YAŞAR YONKUÇ
Yayınlanma: Güncelleme: 568 views

10 Mart 2020 tarihinde yapmış olduğumuz haberde;

“Bulancak Barbaros İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Fatma Ezgi Yaşar Yonkuç ve öğrencilerinin “BİR YUMAK BİN CAN ISITSIN” projesi kapsamında minik parmaklarıyla ördükleri battaniyeler Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Servisine ulaştı”

Birçoğumuzun hafızalarında yer aldığını biliyoruz.

 

 

O dönemde bulancakhaber.net’ın kaleme aldığı sosyal sorumluluğu bu seferde bulancakhaber.com.tr olarak sosyal medya alanında paylaşılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ile depremzedeler için sosyal sorumluluğunu öne çıkaran İlçemiz Barbaros İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Fatma Ezgi Yaşar Yonkuç’un öncülük ettiği sosyal sorumluluk dikkatlerimizden kaçmadı.

 

 

Sosyal Medya alanında Öğretmen Fatma Ezgi Yaşar Yonkuç’un Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un yanına gittiği ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verildi. Milli Eğitim Müdürü Bulut’un, “çok ilgi gösterdi ve desteklerinin bizimle olduğunu söylediği” öğrenildi.

 

Öğretmen Yonkuç’un ise, “Milli Eğitim Müdürünün yapılan çalışmadan dolayı çok mutlu olduğunu, kendilerine zaman ayırdığı ve desteklediği için çok teşekkür ettiği” ifade edildi.

 

 BİR YUMAK BİN CAN ISITSIN!

ARKADAŞLAR DAHA GÜZEL YARDIMLAR YAPABİLMEK, HERKESE DAHA KOLAY ULAŞABİLMEK ADINA SAYFAMIZIN ADINI @1YUMAK1000CAN OLARAK DEĞEZGİ YAŞAR YONKUÇKESİN ELLERİNDEKİ KULLANILABİLİR 0-6 YAŞ BEBEK ÜRÜNLERİNİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRMAK İÇİN BİZLERE ÜRÜN GÖNDERMELERİ İÇİN HİKAYENİZDE “ 0-6 YAŞ BEBEKLERE KIYAFET YARDIMI İÇİN @1YUMAK1000CAN “ YAZARAK PAYLAŞIM YAPABİLİRSİNİZ.

EZGİ YAŞAR YONKUÇBEK #ÇOCUK #YARDIM #İNSTAGRAM

 

BİR BEBEK, BİR ANNE, ANNENİN TEK DERDİ YAVRUNUN BİR BATTANİYEYE SARABİLMEK…ELİNİZDEN GELİYORSA ÖRÜN,ÖREMİYORSANİZ İP ALIN,HAZIR ALIN Bİ BEBEĞİ ISITIN…#BİRYUMAKBİNCANİSİTSİN @1YUMAK1000CAN

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.