ÖZEL İLGİ VE ALAKA BULANCAK’TA İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Başkan Sıbıç, Aydın ailesinin nazik ziyaretlerinden ve samimi sohbetlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

ÖZEL İLGİ VE ALAKA BULANCAK’TA İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRİYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 149 views

Bulancak’ın önde gelen iş insanlarından İsmail Aydın, Kaya Aydın ve Ömral Aydın, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Aydın ailesi, Başkan Necmi Sıbıç’ın gösterdiği özel ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldı.

 

Ziyaret sonrasında yapılan açıklamada Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Aydın ailesinin nazik ziyaretlerinden ve samimi sohbetlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. “İşbirliği ve dayanışma içinde çalışarak Bulancak’ın gelişimine katkı sağlamak önemli. İsmail Aydın, Kaya Aydın ve Ömral Aydın gibi iş insanlarımızın desteğiyle, ilçemizin potansiyelini daha da artıracağımıza inanıyorum” dedi.

 

Ziyaretin detaylarına ilişkin konuşan İsmail Aydın, “Başkan Necmi Sıbıç’ın sıcak karşılaması ve samimi ilgisi bizleri gerçekten memnun etti. Bulancak’ın kalkınması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

 

Kaya Aydın ise, “İlçemizin gelişimi için yerel yönetimle işbirliği içinde olmak çok önemli. Başkan Necmi Sıbıç’ın vizyonunu ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Birlikte başarılı projelere imza atacağımıza inancımız tam” diye ekledi.

 

Ömral Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç’a nazik daveti için teşekkür ederim. İlçemizin her alanda gelişmesi için işbirliği içinde olacağız” dedi.

 

Bu samimi ziyaret, Bulancak’ın yerel iş dünyası ile belediye yönetimi arasındaki işbirliğini güçlendirmek adına önemli bir adım oldu. İsmail Aydın, Kaya Aydın ve Ömral Aydın gibi iş insanlarının destekleriyle ilçenin daha da ileriye taşınması hedefleniyor.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.