PİRAZİZ’DE BEYTÜLHİKME KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Beytülhikme Kütüphanesi, Piraziz halkının hizmetine sunulmuş olmanın mutluluğunu yaşadı.

PİRAZİZ’DE BEYTÜLHİKME KÜTÜPHANESİ AÇILDI
Yayınlanma: Güncelleme: 80 views

Piraziz Kaymakamı Sn. Burak Öz, İl Müftüsü Sn. Selçuk Kılıçbay ve bağış sahibi İsmail Karakış’ın katılımıyla, Türkiye Diyanet Vakfı Piraziz Şubesine bağışlanan ve Piraziz İlçe Müftülüğünce Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Beytülhikme Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

Açılış töreninde, kütüphanenin ilçemiz gençlerine ve halkına sağlayacağı faydalar üzerine konuşmalar yapıldı. Kaymakam Burak Öz, böylesi önemli bir bağışta bulunarak ilçeye değerli bir hizmet kazandıran İsmail Karakış’a teşekkür etti. Öz, “Beytülhikme Kütüphanesi, gençlerimizin bilgiye erişimlerini kolaylaştıracak, eğitimlerine ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sağlayacak bir merkez olacak. İlçemize hayırlı olsun,” dedi.

 

İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay da açılışta yaptığı konuşmada, kütüphanenin dinî ve kültürel eğitim açısından önemli bir yer tutacağını belirtti. Kılıçbay, “Bu tür bağışlar, toplumsal dayanışma ve eğitim bilincinin güzel örneklerindendir. İsmail Karakış’a bu değerli katkısından dolayı minnettarız,” ifadelerini kullandı.

 

Bağış sahibi İsmail Karakış ise yaptığı konuşmada, gençlerin ve tüm Piraziz halkının kütüphaneden en iyi şekilde faydalanmasını temenni ettiğini belirtti. Karakış, “İlçemiz için böyle bir eseri kazandırmaktan onur duyuyorum. İnşallah gençlerimiz burada kendilerini geliştirir ve ülkemize faydalı bireyler olurlar,” dedi.

 

Açılış töreni, kurdele kesimi ve kütüphanenin gezilmesiyle sona erdi. Törene katılanlar, kütüphanenin modern yapısı ve zengin kitap koleksiyonundan övgüyle bahsetti. Beytülhikme Kütüphanesi, Piraziz halkının hizmetine sunulmuş olmanın mutluluğunu yaşadı.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.