SER-AY CAFE AÇILDI

İnsanın içini ısıtan rengi ve lezzetli ürünleri ve sıcak içecekleri ile yeni bir mekan olarak gösterildi.

SER-AY CAFE AÇILDI
Yayınlanma: Güncelleme: 655 views

Bulancak Belediye Otogarı’nın hemen altında ve Osman Gedik Caddesi üzerinde Ser-Ay Cafe yoğun bir katılımla açıldı.

 

 

Birbirinden lezzetli ürünleri bir araya getiren Aylanur ve Serkan Çelebi çiftinin işletmeciliğini gerçekleştirdiği butik Cafe 06 Kasım 2023 Pazartesi günü saat:14.00’da hizmete girdi.

 

 

Genç çifttin işletmeciliğini yaptığı sıcak bir aile ortamı içinde gerçekleştirilen açılış bulancakhaber.com.tr objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

Ser-Ay Cafe açılış kurdelesini Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Türkmen, Piraziz Milli Eğitim Müdürü Yunis Aydın, Giresun Mali Müşavir Mustafa Memiş,  Çelebi Tekstil İşletme sahibi Kahraman Çelebi, Piraziz Haşlamaçı İlhan Özcan ustanın kızı işletme yöneticilerinden Şermin Özcan ve çok sayıda davetlinin katıldığı görüldü.

 

 

Açılış öncesinde dualarla kurdelenin kesildiği, Bulancak şehir merkezinde nefes alabileceğiniz butik bir cafe olarak gösterilen işletme, insanın içini ısıtan rengi ve lezzetli ürünleri ve sıcak içecekleri ile yeni bir mekan olarak gösterildi.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.